Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto rece kolega kod Skorica imas da biras, samo znaj da nema puno pregovora oko cene.Kupio bih cisternu kapaciteta 3200l ako neko ima da bi prodao nek ponudi
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Do koliko para nisanisZnam, pokusavam jeftinije da prodjem, nisanim majevicu...
Jasno mi je da je pocinkovana bolja ali je i skuplja.
Tomo, znam Milenka dobro.
On mi je sigurna i skoro poslednja opcija.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Па нађеш ко има троваљак за мотање флахова, претежно то имају бравари. Ми смо код комшије мотали флах 50х5мм, а можда и да видиш у Металопримет Кула да ли они могу да мотају флахове.Eurotok je skoro sve kao creina… ja imam eurotok… mene zanima kako ojacati spolja, i sta je pametno da se povari okolo, okruglu cev je lako smotati ali nije bas za varenje lepo, bilo bi idealno neki flah, al ko ce ga pomotat tako na kant.
Nije bas ni prakticno ni delotvorno kao prsten…Ojacaj je iznutra,udaris precage I teraj
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
На кант смо мотали правили на шпартач на точкове онај нож. Тупањац има само на она два што се њима кормани, а ми смо на све ставили.Jel si ga motao da bude na kant smotan? Ako se napravi kao kais mislim da je pogresno… mislio sam firkant da pronadjem pa smotam dva polukruga.
Nije bas ni prakticno ni delotvorno kao prsten…