kanački
Član
Odlice , karmen najbolje napreduje , mada mi je ona u vocnjaku sa kpk.Ne sme biti kvrzica na korenu, to je rak
Reci mi one sto sam ti ja poslao jel su one dobre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlice , karmen najbolje napreduje , mada mi je ona u vocnjaku sa kpk.Ne sme biti kvrzica na korenu, to je rak
Reci mi one sto sam ti ja poslao jel su one dobre?
Ja sam imao slično iskustvo sa crnjenjem vrhova sadnica prve godine po sadnji
Shale , reci mi kako su se kasnije ponasale te sadnice na kojima se pojavljivalo to crnilo? Da li su se susile ili oporavile ?
I da li si mozda zagledao presek kada si ih prekracivao , da li je srz bila tamne boje ili lepa sveza ,ako si ih prekracivao ispod crnila , u zdravom delu.
Ево какво је моје искуство са Виљамовком (додуше, имао сам само стотињак стабала као опрашивач). Саднице су стигле из Италије и калемљене су на неку кржљаву подлогу тако да су у 10. години биле 1,5-2м. Преко зиме поцрне као да сам их провукао кроз оџак. Кад видиш неку другу воћку у таквом стању 100% се осушила. Штрицнем тању гранчицу, унутра тамна. Исечем рамену грану, она у средини ОК. На пролеће све то крене и просто и не видиш пупољак а она гура. Стално сам тако сецкао, не верујем сам себи и требало ми је 3 године да се уверим. После кретања вегетације брзо стагнира и неки пут ми се чини да има више плодова него листова.sadnice pocele da crne , da se suse. .. nesto nije bilo uredu je to da se samo viljamovka susila , a karmen nije.
Бесплатне правне савете имаш у општини. Што се тиче адвоката свашта може да ти обећа па га зато питај да ли хоће да своје хонораре наплати по добијеном спору. Ако сумња да ћеш му платити реци да ћеш његов хонорар депоновати код другог адвоката одакле ће моћи да га подигне кад добије спор. Ако прихвати, ангажуј га.Konsultovacu se sa advokatom , pa cu vam javiti sta on kaze.