Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj hubrid raste preko tri metara,a sto se tice roda sad sam uglavnom na sedmom spratu a ponegde imam i osmi.....
Ali to je na jednom stablu bez zaperaka....
monter
Zanima me tvoje iskustvo sa Vivom,ako si pregurao prvu berbu i taj prekrupni rod koji ide i do 700grama.Kakva ti je bila druga ,ili treca berba koje je tu krupnoce?Kod mene je ispocetka Viva bila prekrupna kao i kod svih koje znam ali mi je sada trojka najvise,bas je dobar dok prosle godine nije bio bas nesto izuzetno.
Miso
Magnus poludeterminatan paradajiz namenjen za zasticen tunel ili kao njivski bez oslonca.Prednosti veliko zametanje po cvetnoj katarci mane nije toleratan na bortritis,pa ako je kisno prolece zna da ode i do 30% roda,jos jedna od mana je ukus i ima debeli perikap mesa.Inace spada u srednje rane paradajize.
Možda ste obadva u pravu znam buran jako dobro vivu neznam nikako i pitanje je dali viva ima celuloze kao i buran ili je nema onda se tek može raspravljat o drugim stvarima.
@Monter dali Viva ima ono bjelo u paradajzu i u kolikoj mjeri.
Ima ih i gori kurkela da vidis kod mene medina katastrofa a mersi plastenik do plastenika fantazija od paradajiza.Probaj naci negde kalijum sulfat i folijarno sa urejom ga izmesaj u odnosu 1/3 i poprskaj popravi stanje za par dana.Imam osecaj da nam namerno poturaju semena sa takvim paradajizom jer on zahteva vecu paznju i bolju agrotehnikuOd svih paradajza koje smo radili do sada, a bilo ih je poprilican broj, najgori po pitanju ''bele zile'' je Vedeta.
Siki2
Viva nema celulozu i stvarno je ekstra ukusan paradajz o tome se ne da raspravljati,ali kako odmice berba pojavljuju se razne mane i nedostaci.