Druze,meni ni jedna rasa ne smeta,a Sarole je dosao na tapet kod mene jer ga stalno hvalite ti,Zema a za fazone na temu papagaja ti si kriv jer si stavio papagaja,a da se papagaj pojavi u nekoj drugoj rasi sto se isto desava,fore bi bile na racun te rase,ali sta da se radi kad se tako potrefilo.Nemoj tako vulgarno da se obracas,citaju ovo i fini ljudi,i nije ti ova strana oglasna tabla pa da ti ja mojim komentarima skidam musterije,pa da imas takav izliv netrpeljivosti.Kako sam ja tebe trebao da etiketiram,kad ja stavim u temi V slike jagnjica koji pucaju od misica a tvoj komentar bude :"to nije tovna rasa.to ovo,to ono" i onda to ponavljas ko papagaj,pa ti ja nisam nista ruzno kazao.
---------- Poruka napisana u 22:57 ---------- Prethodna poruka je at 22:54 ----------
Pa sad ti ovo procitaj polako,da bi shvatio kako treba,a ja tvog super Sarolea necu uzimati usta,da se ti meni ne srdis,ionako je potrosena inspiracija.Ziv bio.
---------- Poruka napisana u 23:28 ---------- Prethodna poruka je at 22:57 ----------
Mene treba trajno banovati radi sveopsteg mira i jednoumlja,kao i prosperiteta odredjenih rasa.Laku noc drustvo,odoh u pasivu malo.