MIRKOPOZEGA
Banned
rus82-8 evrica,jako dugo traje ima plasticni nosac podignes u visini ledja ovce ne prljaju i to je to.od mene toliko nisam ja za ove klanove,ako nekad budem imao temu prikljucicu se.POZDRAV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako si u formi hajde u subotu kod mene u akcijudanima vec koljemo umoran sam kao ker ali veceras ne idem spavati
Knjige cekaju, a Zilica nema decko se ponasa krajnje neozbiljno, preci mu forumZilicu zasto ne ucis sta cekas, jel doneo Bata knjige?
mirko sol je povoljna i nisu ovo nikakvi klanovi sada ce teme o rasama biti strucnije i mirnije OVO nam je trebalo. bato u formi sam ali sam samo sutra slobodan(sutra je kod nas vasar pa nam je to kao svetac) u petak subotu i nedelju imam klanja boze sacuvajrus82-8 evrica,jako dugo traje ima plasticni nosac podignes u visini ledja ovce ne prljaju i to je to.od mene toliko nisam ja za ove klanove,ako nekad budem imao temu prikljucicu se.POZDRAV
Druze pa tebe ce ubiti holesterol, trigliceridi, srce palis na kurblubato u formi sam ali sam samo sutra slobodan(sutra je kod nas vasar pa nam je to kao svetac) u petak subotu i nedelju imam klanja boze sacuvaj
Volim i ono sto vole jos mladji.SAMA je živinar....al" voli sve što vole mladi...
Ma za tebe druze krvi ako treba (kuc, kuc da zlo ne cuje)Bato,a da otworim posebnu temu da mi pises lekciju po lekciju,ja samo citam dok ekipa miruje,ima 10 da dobijem kao 1,2!
netreba to da traje nego da lizuovaj je i mene obisao sa stednjom a sta je tek uradio sa ovnomA ako hocete da ovi lizavci duze traju,ne vadite ih iz kante do pola zime ja probao,isplati se )) Srecan pocetak teme