entuzijasta
Banned
Nista sacekaj da priroda odradi svoje, ako vidis da ne ide kako treba zovi veterinara, mada trebalo bi da ce biti sve ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
entuzijasta iz tvojih usta u Bozije usi!Ma dajte ljudi sta panicite pa normalno da nece matori ovan trkati za ovcom do besvesti on ima "iskustva", oseca kad ce da se pari i tu radnju odradi bez problema
Petrovo sad kad bi meni Sabina rekla evo ti djaba moje stado ja ga ne bih uzeo jer ovo sto ona drzi nisu vlasicke pramenke jer ako si vidio sliku i dvizice joj jos doje iz flase, a ovce tokom citave godine dobivaju zito i polaze im se sijeno tako da kad sam te slike vidio skroz je njeno stado palo u mojim ocima i mislim kad bih mjesec dana kolegica pustila svoje stado bez zita i polaganja da bih to bile sasvim solidne male ovcice, jer pogledaj prvu sliku ovan trecak a da stoji tako mirno to nikad nisam vidio a dobro se zna da se vlasickim ovnovima ne moze vladati da su oni skoro divlji a ovoo su kod nje sve pitanci i pitanice...
Uzmes lepak za miseve i u tankom sloju naneses na plasticnu flasu(1,5-2l) okacis na mestima gde se pojavljuju i za nekih 1evro mozes postaviti bar 20 flasa koje ce biti smrt za musice.Kad se musica nakupi na lepku da nemas gde da pipnes prstom bacis flasu i tako sledecu.ona.