Ma ja u svemu vidim neki humor i ljudi oko mene me zbog toga vole i salim se dosta i na svoj racun...
Elem, pa sto se tice moje maline, krenulo je super zaista. Mislim, za moju malu proizvodnju super... Ali koliko god to bilo malo, jbga, nekome je veliko...
No, kao sto rekoh krenulo super i branje i prodaja i porudzbine i nije bilo problema sa kisom kao kod vecine,
ALI, s'obzirom da sam se izborio sa svim nedacama od prosle godine uspesno i to sprecio ove, u daljem napretku i poslu me je sprecila glupava azijska musica koja mi je totalno unistila i desetkovala malinjak uz svu zastitu na vreme i prskanje i tra-la-la cuda koja sam radio i brao redovno naprosto nije bilo dovoljno tako da sam u debelom-debelom minusu i prilicno deprimiran svim tim sto se desilo, no, ajd' sta sad... To mi je nauk da samo sledece godine ne polazem toliko nade u to i ako se i dogodine pojavi tako neko njesra u malinjaku necu vise raditi ili cu najprosrije pokositi taj letnji deo i ostaviti samo za jesen kada sva ta gamad ode negde u toplije krajeve...
Sad pokusavam sa optimizmom spasiti sta se spasiti moze i nadam se da ce moci nesto na jesen da se ubere posto sve sto je bilo zadnjih 10-15 dana i u narednih 10-ak dana moram da unistim jbga...
Ukratko ovo stanje se zove "uzalud nam trud svirači"
Uostalom, da ne ispadne da kukam ili slicno, htedoh samo reci da pored svih tih nedaca ja opet imam pozitivu... Kako doslo tako ce i da ode i sta sad... Jbga... Otisle pare... Nema veze, zaradicemo druge... Zao mi vremena utrosenog, al' ajde... Vreme svakako ide i njega vratiti ne mozemo bilo mi spavali u kuci ili u basti...