Chat u govedarstvu

ottava-1.jpg
ottava-2.jpg

Prekjuce pokoseno oko 12 , juce pobalirano oko 4 , na nekih 85 ari , 200 bala otave , nmg da verujem da se osusila tako brzo , a ni 1. bala se nije upalila ..

Kako si zadovoljan predom-Jel to Markant-50.
Jeste , zezala me je nesto malo tipa jednom je prezupcila , i losa je bila u kukuruzovini , desavalo se da zaglavi , i recimo kidala je osigurace dosta m8 8.8 sam stavljao pa sam posle stavio m8 10.8 , i sve to me je zezalo na ursusu 335 dok sam balirao sa njim , sada sam je poceo kaciti na rakovicu 60 , i ostao je jedan osigurac ukrivljen na njoj m8 8.8 mislio sam da ce puci odmah nakon 20 bala , evo tuce sa tim osiguracem nekih 1500 :D ,nije ga jos prekinula :D , tako da ima mnogo i do traktora ,u pocetku kada sam je kupio kacio na nekog maseja malog ali bio motor M34 , pa je isla dobro , ali je problem bio brdo , taj traktor je oko 1200 kg a tezak napred zbog motora ,tako da se uskija lako ,a i kocnice su pocele da ga izdaju pa se vise nisam smeo zezati ..Sa rakovicom guta znaci , nisam jos kukuruzovinu probao , ali sam ubedjen da ce ici i ona lagano ,ako nadjem da je negde dobra kukuruzovina ovo sve neki bolesni kukuruzi po metar visine do sada sto je skidano ..

Nemoj stavljati jače šrafove na zamajcu.Najveći problem je kod tebe što nemaš 5 brzina.Mi smo ovo leto kupili 51-u.Ide sa 549.U tulaj je bilo par nevezanih na oko 1200 bala.Prošla je test.A guta dobro.

Nazad
Vrh