Buse , za autohtone sorte .. Izlazi krajem godine isto tu ima i za Moravke itd ..Kakav je to poziv za 36hiljada jos nisam cuo i kad izlazi ?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Buse , za autohtone sorte .. Izlazi krajem godine isto tu ima i za Moravke itd ..Kakav je to poziv za 36hiljada jos nisam cuo i kad izlazi ?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ja se taman obradovaoBuse , za autohtone sorte .. Izlazi krajem godine isto tu ima i za Moravke itd ..

Jeste , zezala me je nesto malo tipa jednom je prezupcila , i losa je bila u kukuruzovini , desavalo se da zaglavi , i recimo kidala je osigurace dosta m8 8.8 sam stavljao pa sam posle stavio m8 10.8 , i sve to me je zezalo na ursusu 335 dok sam balirao sa njim , sada sam je poceo kaciti na rakovicu 60 , i ostao je jedan osigurac ukrivljen na njoj m8 8.8 mislio sam da ce puci odmah nakon 20 bala , evo tuce sa tim osiguracem nekih 1500Kako si zadovoljan predom-Jel to Markant-50.