Chat u govedarstvu

Uz ovo bi još dodao vetan prah(ektrat kestena) u vodu.
Ako posle 2 terapije nema poboljšanja onda cefalosporin 1ml/50kg i enrofloksacin 1ml/20kg .

Juče bili na maloj zabavi prilikom otvorenje te štale.
Taj kanal je od poljoprivrednog nedeljnog lista, pa se nađe i više snimaka, koji bi bili kome interesantni ili korisni.

Poslednja izmena:
To je i tu špica.
Jako vredna familija i više generacija razvoja.

5 minuta od sajma...

Imaš na tom kanalu i koju skromniju, makar oni po meni rade i malo reklame za fondove, pa pokazuju skuplje projekte.

Колегиници су украли пре неколико година, велико двориште. Пронашли 'ајдуке али краве не ...

Ne znam ništa.Bio je policijski inspektor, ceo dan se vozikamo po ataru i tražimo.Sada idemo da probamo sa termalnom kamerom.Obavestio sam sve moguće kombajnere iz okolnih i mog mesta ako vide da jave.

Ne znam ništa.Bio je policijski inspektor, ceo dan se vozikamo po ataru i tražimo.Sada idemo da probamo sa termalnom kamerom.Obavestio sam sve moguće kombajnere iz okolnih i mog mesta ako vide da jave.
Koji je to bezobrazluk.Zakon im je dozvolio tu drskost.I ako ih navataju nikom ništa i tu je poenta priče.Ti privatno moraš da ih tužiš a oni na sebe nnemaju ništa i pojo vuk magarca.

Matiću ima li nekih pomaka?
Muka je što nisu bile u štali, a još gore što su to visokosteone, čim su zasušene. Znači visokovredne.
Sramota i greota.

Nazad
Vrh