petarkrsmanovic
Član
Bas na kupljenje pored puta iz plasticnih i ostalih kantica mislim. Toga ovde ima i dalje koliko hoces.
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa tebe kroz subvencije po grlu stimulisu da drzis krave, a s druge strane te primoravaju da jeftino predajes mleko mlekari. Ta ista mlekara to tvoje mleko kroz proizvode visestruko skuplje prodaje. Kratko i jasno. Drzava pomaze tajkune da kroz mlekare peru pare..Novac nemojte očekivati ove godine-to je sigurno.Tako je kako je Jovica napisao.
Ne mogu da shvatim da daju podsticaje za krave a skidaju cenu mleka.Da li ima neko školovaniji da mi objasni.Mi slepci to malo slabije kapiramo.
TBC će dobiti kod novog vlasnika.Ti možeš da ga prodaš.42 dana je u pitanjuDa li je ovako i kod vas? Tele staro 15 dana, prijavljeno, obelezeno dobilo pasos da li moze da dobije bilet? Meni kazu da moram da cekam 45 dana dok dobije TBC.