Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam, ali po malo citam i o ovim stvarima. nista posebno, cisto informativno. Ja Vas ljudi pozdravljam i zelim mirnu i laku noc.

---------- Poruka napisana 07-06-12 u 07:00 ---------- Prethodna poruka je 06-06-12 at 21:25 ----------

Dobro Vam jutro zelim zivinari.:ppozdrav:

Pozdrav drustvo. :ppozdrav:
Privode se kraju pripreme za prijem 50 novih clanova domacinstva. Stizu rano ujutru. :ppozdrav:
Usao da uspavam klinca pa ponovo napolje da se dovrsi jos sta ima.

Ne znam sta se desava,ali poslednjih 5,6 dana lete avioni sa Batajnice ko ludi.Krecu uvece intenzivno i lete celu noc.Preko dana uobicajeno po koji.Evo sad lede nisko i samo sto ne probijaju zvucni zid.Plase mi decu,pilice i stvarno nema smisla.Po kojim propisima oni sad lete nije mi jasno.Nema ni reda ni mira,a nismo u ratu,bar ja ne znam.:osmeh:

Druže sama imaju vežbu na kojoj sam ja trebao da učestvujem pa pošto mmf nije poslao pare nas strpali u kraljevo 2 dana.Nisam siguran ali mislim da vežba traje do 13 ili 15 juna.

Ne znam sta se desava,ali poslednjih 5,6 dana lete avioni sa Batajnice ko ludi.Krecu uvece intenzivno i lete celu noc.Preko dana uobicajeno po koji.Evo sad lede nisko i samo sto ne probijaju zvucni zid.Plase mi decu,pilice i stvarno nema smisla.Po kojim propisima oni sad lete nije mi jasno.Nema ni reda ni mira,a nismo u ratu,bar ja ne znam.:osmeh:

'arče gorivo....eto šta je.

Ma nije bas zgodno kad ti preleti iznad odzaka.:osmeh: Nedaj Boze da mu nestane goriva.:haha:Evo ih upravo. :sjasi:Izlude.

Nesto mi pobrljavilo,al dotera ga.:haha:Ma pilici mi se bune.Kad vide noz,sve se raduju.Dosao mukama kraj.:haha:

Zavrsene pripreme za nove clanove samo da se ujutru ulegaju u objekat. :ppozdrav:
35cjvi1.jpg
[/IMG]
2nao843.jpg
[/IMG]

A vidje kvarcne.:osmeh:.Koja ti to budala rekla da tako stavis.Jos samo mesaona u susednu prostoriju i bice novaca.:ppozdrav:

necapile Miči bre tu kvarcnu i susti dve obične sijalice ako im bude hladno okupiće se ispod njih ovako rizikuješ puno a ne vidim da ti je u blizini PP aparat:osmeh:

Sta je svama ljudi kakav rat, to Toma proverava s kaku vojnu silu raspolaze, dok ne ukapira da mu uvalili patku, ti avioncici sto su leteli leteli su, znate onu bosansku je je.., je.. svanulo je.. Tomi samo malo da zamazu oci, kao sve je ok, a on se razume ko Marica..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh