Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kazu Tarabici treci svetski bez ucesca Srbije.:sta: U prvi mah se cinilo kakav je to rat bez nas,ali evo mi se izgleda ispucali.Ostale samo kuke i motike,a to bas i nije savremeno naoruzanje,tako da ima sanse da se prorocanstvo ispuni.:haha:

Dobro jutro drustvo. Izgleda da bi ovi nasi dusebriznici (politicari) da se dokazuju preko tudjih ledja. Lako je sa tudjim dupetom sesti u koprive, ali nadam se da ce zdrav razum preovladati.

Dobri dan drustvo. :ppozdrav:
Mada malo tmuran i promice neka kisica nije tako los.
U stvari meni je divan. Dao mi tata parica da porucim jednu turicu pilica a posle kako znam i umem. Tako da se vracam u trku posle male pauzice.
:ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Radaristi bi mogli konkurisati za olimpijadu.Jbg istreniralo se brzo trcanje u proslosti.:osmeh: Ne ponovilo se.:ppozdrav:

Dobar dan drustvo, ne spominjite onu nasu pobedu 99-e. Al smo ih nalupali kao konje. Dobro malo sale, al da su kurve sisle na patos i njihova bi nana malo zakukala. Ne zelim rat, ali ono je stvarno bilo pederisanje sa neba. Pa sad ja treba na referendumu da kazem DA za nato, e bas me zabole sto cu da kazem, mamu li im hostaplersku.:zli:

Ma jok ovo je zakon sistem na kome sam radio i koji je neprevaziđen ali ga koči radar jer za sve vreme praćenja cilja radar mora da zrači.To ostavlja harmu dovoljno vremena da ga locira i pogodi.Ali kad bi ovo naši stručnjaci modifikovali da raketa sama prati cilj tj dodavanjem manjeg predajnog radara stvar bi bila rešena na 12000 bez problema.Bilo bi obavezno orao pao:haha:
Jedino A 10 onaj e njemu nemože ništa jer je potkovan odozdo.
[video=youtube_share;n3zS_qEnuaE]http://youtu.be/n3zS_qEnuaE[/video]

F-18 za razliku od F-15 cim udje u radarski snop sam automatski ispaljuje raketu na pomenuti radar, dok kod F-15 to mora pilot da uradi. Tako da sanse ovoga naseg sistema koji radarski prati raketu do cilja su na zalost minimalne protiv F-18. To je ono realno, sigurno se bolje u te stvari razbiras od mene laika pa me ispravi ako gresim.

Sto posto si u pravu.Zato kazem da raketi fali radar koji će da šalje talase ovaj što prima već ima rgs i on je fantastičan ne promašuje.Ameri imaju taj harm koji automatcki gađa radar koji je na zemlji ali nemaju sistem koji bi gađao radar u pokretu u vazduhu tu je caka.Bilo je pogodaka sa kubom ali na neke cake ili pomoćni radar koji se uništava ili gašenje radara za odrđeno vreme ali tada pogodak nije siguran jer je raketa slepa,pa ako pogodi pogodi.Mala stvar na koju niko nije ozbiljno računao a imalo se vremena.

Lalo ne sikiraj se dok je mene i duleta.Znaš onu volimo te otadžbino naša:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh