Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidis da se razumes u gradjevinski materijal.:osmeh: Samo jos da naucis sta je hidratni krec.Malko ti nas ovdi palis.:sta::haha::ppozdrav:

Dobar dan narode. Vidim nije vam sinoc bilo dosadno kada sam Vas napustio. Sala i zezancija su dozvoljeni ali u granicama pristojnosti, koju kako vidim Vi postujete i zato tura "lava" za sve.:ppozdrav:

Neka neka, tu sam ja samo ćemo malo ređe da se čujemo, ali sam definitivno zaražen sa virusom živinarstva i kvalitetne čiketine, tako da sam osuđen na vas voleli me ili ne :haha:

Ne znam za ostale,al meni danas bio dan za brojanje,ali ne naplatu,vec placanje :osmeh:.Zato i nisam raspolozen za pisanje. :haha:

Dobar dan (još je) I ja brojim šta mi ostalo od penzije ,kad sutra kupim hranu za piliće neće mi ostati ni za pivo još ću morati i svoje da dodam.:osmeh:

E zato ce penzije da zamrznu,ako budemo imali srece,tj ako ih ne smanje.PDV ide po svemu sudeci 4% gore,pa ce hrana jos poskupeti bar za to_O evru i poskupljenjima vezanim za njega da i ne govorim.Nese pise dobro.Ali muzika nas je i u tezim trenucima odrzala.Udrimo brigu na veselje.:ppozdrav:

Ako zamrznu penzije i dignu PDV ima da tražimo neke GMO piliće što imaju samo šije i trtice jer belo meso i batake nećemo imati kome da prodamo:osmeh:

Kad smo na toj socijalnoj temi ja sam za revoluciju.
[video=youtube_share;2HaHy4e3oBU]http://youtu.be/2HaHy4e3oBU[/video]

---------- Poruka napisana u 17:40 ---------- Prethodna poruka je at 07:49 ----------

Spojte ove postove!!!Dali je moguće da se niko ne javi ceo dan.Ja kad napišem nešto svi se razbeže:haha:

---------- Poruka napisana u 17:40 ---------- Prethodna poruka je at 17:40 ----------

dobra stvar spajaju se sami svaka čast:bravo:

Dobar dan, evo malo pre stigoh sa pecanja. Ne treba nama revolucija, ovo se sve samo rusi kao kula od karata, ili kao kuce bez temelja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh