Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pametan pita budala radi kako hoce :D,ma kod mene nije bilo neke vece vlage dole ali stavicu bas za probu,nije to druze moja zamisao vec mi je clan nikola u postu 1865,ja to do sad nikad nisam stavljao iskreno

evo ja da ti dam jedan savet vezan za piliće.Ako te muči vlaga da im ugradiš mokri čvor.Nije neki trošak s obzirom da je ako je kvadratura u pitanju nemoze da ti stane jedno 100 kom na grubo.Lepo je a i kulturno:haha:

Ja bi stavio i plocice,ali ne zelene,da ne cokaju.Skinuli bi glazuru.A plocice imaju i veliku prednost po pitanju dezinfekcije.:haha:

Nikako.Ako je klizavo,onda se raskrece.Kad ga uredis i bacis na ledja,jedna noga na sever,a druga na istok.Npr. :osmeh: Nije lepo za videti.U zivinarstvu se mora na sve misliti.Mojima je zimus trebala ronilacka oprema.Sreca sto je radilo grejanje unutra inace bi im trebale slicuge.E to je vlaga ne ponovilo se.:haha:

Moze plocice i kod ovaca.:haha: Sad ce to nama traziti po HCCPppphju,kako ce ga vec nazvati.:haha:Sala naravno,pa i mi smo ljudi od krvi i mesa.:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh