SAMA
Moderator
Treba meni jedno belo grlo za minjonku.Imitacija svece.Isti problem kao i kod tebe.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba meni jedno belo grlo za minjonku.Imitacija svece.Isti problem kao i kod tebe.![]()
E da SAMA,na ovaj post sam smajlije stavila,pa sam da to obriše,dotičnog gospodina zamolila i hvala mu,ali on ipak ne ispunjava želje!Ma živ,zdrav i veseo on nama bioBitno da je ruka.da ne kazem stuka.
![]()
E da SAMA,na ovaj post sam smajlije stavila,pa sam da to obriše,dotičnog gospodina zamolila i hvala mu,ali on ipak ne ispunjava želje!Ma živ,zdrav i veseo on nama bio!
Steta,a izgleda da se razume u zivinarstvo.Mogla je biti od koristi.
Ne razumem koji je njen greh? Nepročitah nigde da je vređala.
a bilo je uznemiravanja članova preko pp.
Još kad bi znali kako ih je uznemiravala? Neradi se valjda o nekim nepristojnim porukama na temu erotike i bluda daleko bilo. Kako pisala da pisala vidim da je puno članova pohrlilo da sklope prijateljstvo pa i neki moderatori. Baš šteta što meni ne posla neku poruku.
---------- Poruka napisana u 17:42 ---------- Prethodna poruka je at 09:53 ----------
Jel ovo dan žalosti među kokošarima pardon živinarima zbog koleginice?
a bilo je uznemiravanja članova preko pp.
Još kad bi znali kako ih je uznemiravala? Neradi se valjda o nekim nepristojnim porukama na temu erotike i bluda daleko bilo. Kako pisala da pisala vidim da je puno članova pohrlilo da sklope prijateljstvo pa i neki moderatori. Baš šteta što meni ne posla neku poruku.
Mozda bi da citas i tudje pp?