Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaju one kad treba da prestanu.:osmeh:Da nije smesno,bilo bi zalosno.:haha:

Dobro jutro radni narode. Pocinje nam nova radna nedelja, a u stvari sve je isto. Stvarno je nezgodno biti sam. Od zivoga imam samo pilice, nemam ni kera da se makar sa njim posvadjam.:haha:

Evo me, najzad zatvorio radnju. Pao sam na nos od posla, sto u radnji a sto od ovoga sto radim. Ustvari spremam novi zivinarnik sa 4 boksa za pilice, a ovaj gde su sada 3 boksa pilica cu spremiti za curke i nesto bastenskog alata (lopate asov...)bi tu mogao da stavim. ne mogu sve u garazu i podrum ispod nje, vec je dosta popunjeno. Pa kada budem u prvi cetvrtak u aprilu klao turu onda cu napraviti prebacivanje pilica u "novi" zivinarnik a onaj za curke cu malo odmoriti dok ne stignu curici 26.04

PARADA PO(NOSA)-POLA NOSA :haha:.

Trebalo bi da napravimo neku žurku i da idemo sa ženam i ljubavnicama i da "opštimo" na ulici da pokažemo kako smo mi "strait"! PIH

Danas uvlacili struju u novi zivinarnik. Uzmem kabel od kosacice koji smo koristili pre dva dana, razvucem kroz pregradni zid na tavan lokala, odatle kroz badzu na zabatu preko oraha do zivinarnika, pa ispod crepa u zivinarnik. Lepo spojim kad ono kabel u prekidu.::samo bes:: Odem kupim 20m novog namestim, provucem onaj koji je sada u zivinarniku (starom) kroz garazu (busio dva zida) i sada lepo radi. U stari zivinarnik (ne ceo) cu curke. U ovaj novi mogu da stanu sva 4 boksa a u starom samo 3.

koliko vidim svi nesto sredjujemo,pregradjujemo,popravljamo.Stalno ulazemo u objekte,pa dokle vise.
Cekam dan da uzmem samo police i hranu, a ne ulazem vise u opremu,da imam sve od proslih tura.

Ma ja to vec postojeci objekat preuredjujem u zivinarnik, da bi imao gde curke da tovim. Samo mi predstavlja problem to sto je bilo u tom objektu, nisam ni znao cega sve ima tu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh