Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kazu stariji ljudi cim tebe prodje volja nju napada.:haha: A ljudima je nekad i verovati.:haha: Inace ono za jaja.Ubedjuje me covek da u Nemackoj kostaju 15,a u Rumuniji 6 dinara.Po tome su kod nas malko skuplja,pa kako ih onda izvozimo_Od informacije se ogradjujem.Nije proverena.:ppozdrav:

Jel zna neko gde se mogu nabaviti pilići rase Nju hempšir, osim u živinarskoj zadruzi jer su prebukirani i dugo se čeka?

@SAMA

Druze sutra je ispracam (bracnu drugaricu) zajedno sa mladjom cerkom u Vrnjacku Banju. Starija sluzbeno u ponedeljak putuje u Bosnu, a ja ostajem sam. Covece te slobode nece biti nigde.:bravo:

@YT1RDI

Covece ako nabavim paune cucu ih i ja kako se deru. Imao ih drugi komsija, pa kada su pobegli ceo komsiluk slavio.:haha:

Pazi Dule,aki ti tako budes za svojom zenom (mislim kad ode u banju)da ne zavrsis u necijem loncu.:haha:

Pazi Dule,aki ti tako budes za svojom zenom (mislim kad ode u banju)da ne zavrsis u necijem loncu.:haha:

Od kada se krevet zove lonac?:sta:

---------- Poruka napisana 24-03-12 u 06:24 ---------- Prethodna poruka je 23-03-12 at 20:24 ----------

Dobro jutro zivinari. Cekam da se ove moje spreme pa da ih vozim na stanicu.

Zivela, otputovale su. Ljudi nisam se pohvalio, juce sam ugradio TNG u auto. Bio sam protivnik toga, ali ovi sa ovom cenom benzina ubijaju a masina 90 ks, menjac automatik. Trosio 10-12 litara.

Bar dan.Perija koliko hoces.Viri mi iz nosa,usiju i svih ostalih rupa.:osmeh:.Jos jedno 50 dana udarnog,pa da smanjimo proizvodnju.Pa i mi kokosari imamo dusu.:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh