Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro društvo.
Nidžo je li sve uredu tamo kod tebe?
Kod mene se već skoro sav sneg otopio. Sreća izgleda da neće biti poplava.

Dobar dan, evo najzad stigoh da se ulogujem. Bio po robu za radnju u Silbasu, pa onda kalkulacije cena i sve ostalo. Posle onoga kijameta sto je bio, danas stvarno prelep dan, i pilici u zivinarniku nekako veseliji i bolje jedu.:osmeh:

Ponekad idem i pored skole, ali vise puta preko Glozana pa na Petrovac i onda krajem mesta tako da skoro i ne ulazim u Petrovac.

Na koje mislis?Prve,druge,trece,cetvrte.To je kod mene igranka bez prestanka.:osmeh: Stalno nosim,stalno stizu.Nema mi danfa do juna meseca.Onda smanjujem na par hiljada.:osmeh:Samo kad se otkravilo.Nisam bio optimista da cu ono preziveti.Bio sam na ivici sloma i finansijskog i psihickog.Sad uspevam da se krpim.:haha:

Pa znam da si pisao da si neke morao da stavis u duzi tov, posto nisi mogao da razvozis zbog onoga nevremena.

To je otislo,al stigli odma sledeci.Ove iza njih sam trebao prepoloviti sa kilasima,ali odose i oni u tov.:osmeh:Prodao celih 50 komada od te ture.Tako da sam neplanski zauzeo jedan objekat.Sad mi narucuju cim se otkravilo,ali se ljudi boje iznenadjenja.Sve narucuju za kraj marta i april.To su sve musterije koje su uzimale u ovo vreme.Godina uzas.Bice kasnije velika frka s jednodnevnim pilicima.Ima da se trazi pile vise,a bice osim velike cene i puno skarta.:zli:Idem da istacem mesaonu.Pozdrav.

I kod mene slabo ide pisanje pilica. Valjda se ljudi boje jos zime, ali kada krene bice tesko nabaviti dovoljno pilica posto ce svi odjednom hteti da ih tove.

Pa sigurno je zbog toga. I ovde kod mene je jedna stanica nudila pilice po 5 din. nize od ostalih, ali sta vredi kada nema narudzbi.

Pozdrav i dobro jutro narode.:ppozdrav:Danas je nedelja ne bi trebali da se ubijamo od posla, samo ono sto bas mora da se uradi.:osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh