Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro drustvo. :ppozdrav: Sa malim zakašnjenjem se pridružujem cestitkama. Sve naj u životu joj želim kao i njenoj porodici. :ppozdrav:

@SAMA
Pare u napred potrosene. Imale sto ociju. :haha: Jedva se rasporedio kuda pre ih dati.

Mogla bi izgleda sada nova turica. Čini ma se da su ovi smanjili priču o restrikcijama. Kod nas su popalili i ulična svetla.

Dobro jutro drugari. Danas stize nova turica i sa njom se kompletiram. Imacu cetiri ture sa po dve nedelje razmaka u starosti.:osmeh:

Pozdrav i od mene.Neco,pa otkud to da se desi sa ::novac::Cudo jedno.Ja obicno potrosim dve ture unapred,a ti samo jednu.:haha:Proklete pare.Tesko sa njima,a jos teze bez njih.Januar i februar mesec su obicno mrtvi za sve osim za distributere gasa i struje:osmeh:.A meni pride ulog ogroman.Valda cu se iscupati do 1 maja.:haha:samo kad je krenula prodaja.Leba ima,tu su i kobasice,rakija,vino,a za ostalo cemo se snaci.:ppozdrav:

nabaka konzumnih jaja

Dobar dan,

Interesuje me nabavka vece kolicine konzumnih jaja?
Trebaju mi kontakti nekih vecih farmi u Srbiji

Hvala unapred

Ja triput gace menjo,sto se oznojao.:osmeh: Doduse nije od juzne strane.:haha: Dosao da napunim baterije i na utovar.Gace spremne.:haha:

Ovde je bilo oko 15-tak stepeni, topi se na sve strane, proleće preavo mada najavljuju od ponedeljka opet zahlađenje, mislim da ću posle prvog da ubacim jednu turu 50-tak komada.

Dobro jutro kolege. :ppozdrav:
Svaka čast čika Dule. Ja planiram u toku sledeće nedelje da poručim. Videćemo koju količinu. Možda se odlučim za one kilaše što smo komentarisali.

Dobar dan zivinari i ostali :osmeh: U zivotu je bitna samo jedna stvar.To su dve stvari.Red,rad i disciplina.:haha:

Prvih 100 godina je najteze,posle se odmaras.:haha:Pozdrav drustvo idem da lepim izolaciju.Utero sam u tesno.:osmeh:

Jeste čuli, bilo je vrlo neobično oko 4 stepena a bio je dosta blizu Podgorice, malo mi je bila frka pa sam ćerku uhvatio spakovao ispod greda!

Biće sigurno muke sa klizištima, ali mislim da to nema veze sa zemljotresima, recimo ovaj zemljotres je bio na 10km dubine, neverujem da je voda stigla na tu dubinu da napravi zajebanciju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh