Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
onda i ja moramda pocenm da pazarim kod tebe,ako uz robu ide i domaca!!!!:ppozdrav:

Pa nije ovo radnja kao ove radnje prehrane. kod mene dolaze uglavnom sve poznanici i onda uz domacu padne i prica tako da mi vreme brze prodje. Samo ti dodji ne mora da pazaris, ima da bude domace.:osmeh:

Mislim da bi morali sacekati da dodje treca treznija musterija.:haha:Dule uvek moze da se vadi na fiskalnu.:haha:Srecom ima u Srbiji i neki vozac sto ne pije.:haha:

Ljudi na zivinarniku nema vise snega a ni leda na vratima. Lakse mnogo zagrejati prostoriju a i pilici se komotnije ponasaju i vise konzumiraju hranu. Pocelo je pocelo.::novac::

I nek pusta u rad onu peletrirku.Mi inace takve nabijamo,pa izlazemo laganoj rotaciji.:ppozdrav:Samo kad bolje razmislim,zilav je taj.Ne vredi zube tupiti.

Sama kad spomenu laganu rotaciju treba mi neki motorčić malo jači od nekog grila za pečenje pilića.Imam onaj iz el.šporeta ali on menja smer čim ga malo opteretim a meni to ne treba.Samo u jednu stranu.

Evo nesto umesto muzike.:osmeh: Svako sigurno voli svoj kraj.Ja naravno svoj Srem.:ppozdrav:
Та,како не бих Сремац био,кад сам овде се родио,у равници пуној жита......
Како бећар не бих био,крв ми таква душом тече,под шеширом вино скита.......
Како Дунав не бих вол'о,Фрушку Гору и салаше,и о њима слатко пево.......
И да нисам овде рођен само то бих пожелео, да сам СРЕМАЦ,о том снево.......
Хвала, Богу,Xристу светом што ми овде место даде,да проживим рајске дане.......
И ни за чим да не жалим,сем Сремом мојим милим,кад ми једном срце стане....

Nismo mi matori,vec deca velika:haha:.Nek je sa srecom slavlje i sve sto zelim sebi,zelim i tebi i tvojim najmilijima.:ppozdrav:Pozdrav za ceru :cvetic:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh