Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ti nesto znaci dan je.Bar mi tako kazu.:haha:
Sad sam prebacio one sto su trebali biti prodati kao kilasi,pa im vreme nije dozvolilo.::lose::Zauze drugi objekat neplanski,a o utrosku hrane da ne pricam.Samo kad je otkravilo i da su krenuli veliki.,inace bi manjkalo za leba.:haha:

Veoma mi je poznat taj osecaj.Zbog toga imam si u zelucu Heliko bakteri pylory.To mi je nagrada za redovnu ishranu bez stresova.:haha:

Nedeljom se trudimo da budemo svi za stolom kada se postavi rucak, ali danas ni starija cera nije bila tu a ja se bio zaradio pa smo rucali kao razbijena banda, svako za sebe.

Dobro jutro ljudi. Pocela nova radna nedelja, nama nece ni tesko pasti, ali ovima (drzavne jasle) sto su plandovali proslu nedelju tesko ce pasti, ako uopste i rade nesto na radnome mestu.

Dobro jutro drustvo. Osvanuo lep dan, ne pada za sada nista, a kazu ovi da bi poslepodne moglo biti i sunca. Poceli da se javljaju u radnji zainteresovani za pisanje pilica. Hoce li Bog dati da krene vise, ubi me ova dosada. Da mi nije Vas i ovoga foruma valjda bi isao da otvaram rupe u ledu i da pecam.:osmeh: Supruga na poslu, starija cera na poslu a mladja na post diplomskoj praksi, nemam ni kera da se bar sa njim svadjam.:haha:

Pa u radnji sam, sada sam evo preneo i lap, pa sam tu na forumu dok budem imao signal. Ako neko dodje u radnju onda se druzimo uz domacu.

U dansnje vreme ne vredi ni otvarati radnju bez domace.Mislim lakse se podnese.:haha:Samo kad je nama pocelo da otkravljuje.Krenula i prodaja.Bio sam vala u kolapsu i fizickom,psihickom a i finansijskom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh