Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dovoljno je što smo mi u matriksu još sad treba i jadne piliće da gajimo tako.
EEE sama neznam kad se teli veterinar mi uze silne pare ma..mu...mu jj....emmmmm.
Steko sam utisak da ga ništa drugo ne interesuje osim da mi naplati svoje usluge,što je normalno ali da se malo zainteresuje da vidi u čemu je problem.Ako treba da je leči.4 puta plaćam osemenjavanje.Dođe skrka seme super trazi sve ok 2000din.I nema ga dok ja ne primetim da nešto nije u redu tj krava trazi ponovo.U tom slučaju nema neke velike matematike ili mu ne valja seme ili ne valja moja krava nešto nije u redu.A dobijam odgovor da je sve u redu-kad platim.Ja imam 1 kravu pa se pitam šta bi bilo da imam 10 pa da me tako vonta.Morao bi ja da upišem veterinu jel?
A i sama znam da očekuje ovo što ću da napišem.Nemogu brate više da čekam.........dogorelo.......
Dobro jutro drustvo. Isao do pilica a na betonu se uhvatio tanak sloj leda, opasno u p...u materinu. Samo mi fali da se pruzim po betonu ovakav kakav sam.
@bobanvrb
Mora brate da si jako besan, kada nisi ni dobro jutro nazvao drustvu.
Bar dan kasti.Nije njemu do rodjendana.Nema ko da mu sisa,a tortu pojeo veterinar.Druze moj mozda bi nam zivot bio monoton bez takvih za.....cija.Al nekad tako slatko pozelim da mi bude monotono.Ma da smo mi zivi i zdravi,a bice svega.
Bas sto kazes. Ja se evo ubih namestajuci jedan luster danas i nisam ga popravio, izgorela grla. Neka su posebna ne verujem da cu naci da kupim druga, znaci nov luster a stari je bas lep.
Sve sto je lepo kratko traje. Nije da se radujem , al nisam jedini sto mu srafciger viri iz dupeta ovih dana.Dule zelim ti da ga popravis. Ovo je bilo na moj racun.