Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa gde ste drustvo? temperatura u plusu pa svi izasli u setnju.

Dobro jutro, odspavao sam dobrih sati i po, pa malo radio neku novinicu i reko da vidim šta ima na najboljem forumu na Balkanu.

Pravio danas novu automatiku za ventilatore.Upravo gotova.Na totalnoj sam rezervi,al ima jos posla.Vecera,pa arbajt.::lose::

Ja bas nesto razmisljam sta mi nedostaje ovih dana,kad ono vetar.:osmeh:Postovanje drustvo i pridruzujem se cestitkama za rodjendan.:ppozdrav:Danas moram po komponente,dok je lepo vreme pa da iskoristim.:osmeh: Bas sam navukao dosta,ali se ovo oduzi.

Bogami juce sam popio bensedin.Prvi put u zivotu.Frka,a ja ne mogu da se skoncentrisem,da je sklopim.Sve mi smeta,sve me nervira i stalno mislim,pa zar je moralo jos i to.Gde bas danas i takve stvari.Hvala Bogu zavrsilo se.Jos je guzva,ali valda ce biti bolje.Nekako se bolje osecam kad sam u stanju i kad popijem vino.Juce nisam smeo.::vino::

'bar veče drugovi živinari.Druže SAMA kad zagusti...pravac tamburaši...'beš hemiju [video=youtube_share;ndMa6Iey5ng]http://youtu.be/ndMa6Iey5ng[/video]

Dobro jutro drustvo. Sada se vec moze drugacije pricati, jeste da jos ima snega i leda ali sigurno odlazi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh