Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na prvoj sliki sam pomislio da je stub, kada sam se malo bolje zagledao ono ledenica. Trebao sam da koljem pilice cetvrtak-petak ali ispalo sutra. Gospodin koljac moze samo sutra. Moracemo ih u gajbama izneti napolje posto auto ne moze od snega uci kod mene u dvoriste.

@horizontal

Kolega predstavi se u http://poljoinfo.com/showthread.php?3220-Predstavite-se! kao sto to pravila foruma nalazu i rado cemo sa tobom izmenjivati postove i pp.

@ SAMA citiraću post iz svinjarstva, da vidiš kako može jeftinije da se pravi hrana

Sama valjda ce mi ti odgovoriti i napraviti neku recepturu bez kukuruza.Glavni faktor bi bilo zitu,njega nabavljam jeftino.E dali je moguce, i imam dosta jeftino mesno kostano brasno po 20 rsd.Premix mi je dostupan aminogold farm komerc cantavir,gebi panto ibeka i nutriplus.sta preporucujete.hvala unapred

Nisam siguran mislim da je to oko 50% proteina po 20 dinara!

E pa drustvo malo kasnim.:osmeh: Sta da se radi kondenzacione obaveze :haha: Danas,tj juce mi bese godisnjica.Niko da mi cestita.::sramota::
Datum pristupanja 13-02-11
Ukupno poruka

Ukupno poruka2,481Poruka po danu6.78Ukupno Zahvaljeno

Ukupno Zahvaljeno52

Poslednja izmena:
Dobro jutro drustvo.

@SAMA

Sve cestitke i jos puno godina proveli zajedno na ovome forumu. Od tako iskusnog pilicara mogli su se samo pokupiti pametni i korisni saveti. Sto se tice gusenja, malo nam je vrat plav ali podnosljivo.::namigivanje:: (sala)

Cekam gospodina koljaca da dodje i skrati muke onim jadnim pilicima. Sve prodato, neki su sami zvali i trazili.:bravo:

E da cujem nesto lepo ovih dana.Samo nek ide prodaja.Kod mene kolaps.:osmeh: Klanje prolongiram dok ne otopli,posto se sve radi rucno.Take musterije.Nece masinski,a sto se tice zivih ceka se da se otopi.:zli:Trebao sam da nosim i turu kilasa,ali sve sto je naruceno pomereno za sledecu.:zli:.Razbi me ovaj sneg i minus.Meni ostase povecani troskovi,bez priliva ::novac::Milina.Pamtim mnoge teske trenutke u zivinarstvu,ali ovo ne dozive.Bolje isla prodaja za vreme pticijeg gripa.
Hvala na cestitkama i meni je malo vrat plav od vas,ali sta da se radi.Neke stvari moraju da se istrpe.:haha: To vam je sto vam je.Tako vam i treba.I ne zasluzujete bolje.Na muci se poznaju junaci.
:ppozdrav::veseljak::

Pozdrav drustvo, evo stigoh i ja. Posao zavrsen, boksevi ocisceni pilici ispremestani, jos samo da otopli.

hvala Dusko.
Primetio si da sam bio malo na iglama i u dilemi,kako pomoci clanovima foruma sa informacijama,
a ne prekrsiti pravila foruma.

Bar dan.:osmeh: Jutros u 5 alarm.::lose::.Dosad mi se desavalo da ventilatori stanu,pa da svira.E sad jedna novina.Zalepio rele i ne mogu da iskljuce.Srecom alarm se aktivirao na temperaturu ispod 20 stepeni.U tom objektu pilici od 2 nedelje.Radile kvocke i grejanje,ali zbog neprekidnog rada ventilatora temperatura pala.Srecom sto se aktivirao inace bi se posmrzali do jutros.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh