Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma tu otvaram,ali onu sto je postavio malimedo38 ne.Izbacuje mi ne postojecu stranicu.Sorry

pa kliknes na link i otvori se sajt file droper a dole pise dowload file

---------- Poruka napisana u 22:33 ---------- Prethodna poruka je at 22:31 ----------

ma kakav magnetic .com to nije moj link

Dobro jutro zivinari. U zivinarniku stanje redovno, sem sto jedno kunja kod drugih po starosti, i normalno treba im camac. Valjda ce se i sneg sa krova otopiti. Ne mogu da skinem sav sneg sa krova.

Dule, pošto ne mogu kolima nigde, ni neidem nigde, znam samo da je čistač samo jednom prošao ne mojom nego glavnom ulicom u mom naselju, ali ja ne mogu kolima ni da dođem do te glavne, taksi ne možeš da dobiješ, a i da ga dobijem čisto sumnjam da bi došao ovde.
Što se tiče snega malo je juče padao sa kišom tako da ga je sad još teže čistiti, muka je za krovove a i koliko sam shvatio svi plastenici su ili srušeni ili su ljudi sami isekli najlone.
Pojavila se i priča da u gradu nestaje brašna, mleka i mesa, ja sam kupio džak brašna i to nam je dosta za mesec dana, mleka nemamo mnogo u kući ali biće za ćerku, a još prvu turu pilića nismo pojeli tako da ima i u zamrzivaču svačega.
Samo ne znam kako ću na posao jer imam astmu pa ne mogu peške na posao.

Pogledajte kolika ledenica,a nastala je zahvaljujuci puknutoj cijevi od vodovoda.
Ali nitko ne mari za to sto voda curi,budu gradani sve platili.

image00001.jpg

image00007.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh