Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cestitke nasim sportistima.Od rukometasa ne treba traziti leba preko pogace.Zasluzuju i oni sve pohvale.Zao mi je samo sto nisam mogao sve gledati u prenosima.Posao.:osmeh:Danas napravio alarm u slucaju gasenja peci.Zbog predstojecih ledenih dana.Neki dan mi se ugasila pec.Izgleda da je naleteo neki grumen vazduha u gasu.:haha:Zato je on skuplji nego po jus u.Sreca sto sam bio blizu.Da je bilo preko noci,do jutra bi nazebli.Greje ih i struja,ali ne moze nabiti temperaturu.Ovo je dobitna kombinacija.Vrte oba sata.:haha:
Ako niste znali ovako izgleda kad prosecan zivinar prolupa.:haha::ppozdrav:

Dobro jutro drustvo, moram da odem do pilica da vidim kako podnose ovu hladnocu. Dobro je objekat zasuskan i grejem sa infra sijalicama, ali nova je prostirka, nema starog zagrejanog djubra.

Ovde baš lepo zazimilo, računao sam da će mi ostati dva metra drva, sad nisam siguran da će ih biti do kraja zima.

POJILICA

POJILICA za piliće i ostalu živinu Nipl sistem za podni sistem uzgoja, povoljno.

[TABLE="class: tabelaprikaz, width: 0"]
[TR]
[TD="class: labelkontakttop, bgcolor: #3A8DBE"]kontakt[/TD]
[TD="class: podaciwhitetop, bgcolor: white"]011/821-2054065/821-2054[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: kontaktiraj_prodavca, bgcolor: #E0EBEF, colspan: 2"]
posalji_oglasivacu_ikonica.gif
Kontaktirajte oglašivača putem e-maila[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Neki su trazili da kupe ovako nesto.Slucajno sam natrcao na besplatnim oglasima.Nadam se da nije problem.Mozda nekom pomogne.

Ljudi zna li neko kad ce visibabe.Mada ja babama ne verujem:osmeh:.Nista dok ljubicice ne procvetaju.:haha:Kako lepo zvuci da sedis u dvoristu ispod suncobrana i pijes ladno pivo.:osmeh:::suncanje::

Sad smo ušli u kuću, doduše nismo u kratkim rukavima ali u duksu lagano sediš, samo malo sunce ubija u oči.

Javio mi se clan Aleks.Zvao je za pojilicu.Ide sutra po nju cena 2500.Odradila par turnusa.Ima covek vise komada.Nadam se da ce kad isproba preneti licna iskustva.

Znači ovo čovek mora da doživi, napravio sam mali prostor za rasad i stavio termometar koji je kod pilića bio, oko 1 sat bilo je 25 stepeni tu gde je rasad, u 16.30 bilo je oko 0, mislim da je sad napolju oko -5 stepeni, a u podne sam napolju sa ženom bio u dukserici.
Ali ljudi kad ovde duva vetar sa severa, to je nenormalno, em što je zima ludilo em što svaki otvor u kići kako god dobro da je urađen mora malo da duva.

Sve, sve, samo da ne duva. Em mi zima, em sam nervozan, besan svi mi smetaju, a takvi su i ostali. Pa ocas posla svadja.

Dobro Vam jutro zivinari. Bio kod pilica, dobro se drze. Greju infra sijalice, malo su skupljeni, ali kada pocnem da sipam hranu odmah skacu a to je dobar znak.:osmeh:

Dobri dan društvance. Evo i mene malo. :ppozdrav: Ništa novo sem da sam mamu zaposlio. :haha: Počela da nosi jaja i piliće na pijacu. Ide nekako ali se vidi da narod nema para.

@SAMA
Jeftine te pojilice. Ova u Rumi mi je rekla duplu cenu. Da sam saznao ranije za cenu uzeo bi pre te pojilice i bar se ne zezao sa ovim visećim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh