Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro društvo kolege živinari i ostali. :ppozdrav:
Dobro je ne moram da čistim sneg. :haha:
Ali zato moram na raspravu za razvod braka. ::lose::

Ma ima u Budjanovcima snega,samo je ne vidljiv.:haha:Sta da ti kazem druze.Steta.Ti ces se snaci,ko te sisa,ali zao mi dece.Sad kad krene sa pilicima,kad udjes u kes,pa kad pocnes po prijemima i kojekakvim balovima,bice i lepseg pola.Mada od tebe i nije neki problem biti lepsi.:haha::ppozdrav:

Hvala Bogu ide. :ppozdrav: Jedu, piju, pijuču po malo i rastu.

@SAMA
Najviše volim lopatu za ne vidljivi sneg. :haha:

Odloženo za april. Vidim ja da će tu biti neka zezancija. Možda se i vrati. :haha: Kada oseti lovu od živinarstva. :haha:

Dace Bog,onda si ti gazda.Mislim tvoji uslovi.Ima bre da rani pilice ko moja i sve da mase krilima.:haha:

Bravo za nas sport.Tri finala danas izborena.:bravo:To su neco nase zene.Tesko sa njima, a jos teze bez njih.Bice to sve u redu,samo da ti ubodes.Mislim cenu pilica.:ppozdrav:

Svaka cast momcima, vaterpolisti su prosli glat, ali Djokovic i rukometasi su mi odneli kilo nerava.:bravo:

Ovo danas je bilo ekstra, makar za jedan dan zaboraviš na recesiju, krizu euro zone, loš euro, kredite u CHF.........

Moj cale je imao obicaj da kaze da mi nismo matori,nego su nam deca velika.:haha:To je bas slucaj kod tebe Dule.Neka ti je cera ziva,zdrava i srecna u zivotu,a sa tobom cemo lako.:ppozdrav:Nisam stigao ranije,ceo dan guzva.Klanje svinja.Sad sam iapratio, ljude i idem da solim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh