Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi ja vam kazem.U Budjanovcima nevidljiva tastatura.Na slepo smo srusili avion,a on ne moze jednu poruku da otkuca.:haha:I da ga cuju Ameri,al bi mu se smejali.:haha:

---------- Poruka napisana u 21:31 ---------- Prethodna poruka je at 21:24 ----------

Kad sam vozio mesno brasno iz zitista agroziv , donosio sam i sebi za svinje ,to mesno brasno prekrup i aminogold svinje da popucaju.
Ovo je citat clana Kifler iz jedne druge teme sa foruma.
Pretpostavljam da su i pilici dobro napredovali sa tom crkotinom.E Srbijo sta si pojela i stali jos uvek jedes.
:zli:

Zar je vazno sta jedemo. Bitno je da smo siti.:haha:

Postala mi i tastatura na mobilnom nevidljiva.Moram se zaliti kod proizvodjaca android telefona.:haha:

Pa ta stelt tehnologija izgleda zarazna.Zato mi u srbiji mislimo da nema para a ono pare zaražene pa ih ne vidimo.Tu su one negde oko nas....
Dobro veče svima.

Tu smo, al" se stidimo....dobro veče::sramota::

Evo sad sam video da su živinari dobili novog urednika....čestitam [video=youtube_share;xGxlwATXNOI]http://youtu.be/xGxlwATXNOI[/video]

Poslednja izmena:
Dobro jutro zivinari, hajde ustajanje. Ja moram da oslobadjam boks. Koljac dolazi po pilice u 8 i nesto pa moram da raskrcim.

Tu sam drustvo, razvezao pilice pa se grejao malo kraj kaljeve i sada komp.
Drustvo kao sto vidite ponovo su pocele provokacije sa nekoga drugog foruma, pa Vas molim da ne nasedate na postove koji Vam nisu posve jasni.

Dule:Vidim da se prica o sluzbenom aftomobilju.Deder iskopaj neki helikopter,pa da skocimo kod Vojvodjanina na salas.To mozes i pod gasom voziti.Nema gore pandura,da se mozemo bezbedno vratiti kucicama.:haha:

Ma nema pandura sada nigde. Kao strajkuju, a iza pol. stanice razvalili kotlic i kuvaju al neka i oni su zivi ljudi. Toliko se nakanjujemo da odemo u goste kod drugara da ce nam se sve namere izjaloviti. Ti iovako nemas vremena,a tek tamo za 30-ak dana o tome nemoz biti ni govora. Videcemo.

---------- Poruka napisana 29-12-11 u 07:16 ---------- Prethodna poruka je 28-12-11 at 22:09 ----------

Dobro jutro. Osvanuo jedan od poslednjih dana u ovoj godini, hajmo na noge lagane, pocinje novogodisnja euforija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh