Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji rad.::svaka cast::Pazi samo Bobane ovde ima i ugrozenih.:osmeh::ppozdrav:

Ala radi dete svaka joj cast, videla i moja bracna drugarica i rekla mi da ja nisam normalan, sta sve gledam. Pa zar treba da gledam paradu ponosa? Bobane jesi "djavo".:haha:

Ma lepo, lepo,samo od gledanja nema selameta.:osmeh:Ja sam vise za konkretno,al sankcije se moraju postovati.:haha:

Malo smo se rastrcali po forumu da dovedemo stanje u red.:haha:
, a zapustili smo svoje gradivo.

Ova samo stoji i gledi.Bobanova bolje drma.:haha:
PS Pozdravio te Neca.Kaze ima problem sa mobilnim.Ne moze da pise tekst,pa ti posla onu tvoju poruku.Kaze da je lud,al da ne mislis da je skroz prolupo.:haha:

Ma jok, duze cu da drzim ovo sto imam. Ustvari dve ture cu da teram po nedelju duze u tovu pa cu dobiti nesto teze ali klanje dva puta na po tri nedelje razmaka.

Drustvo ja Vas pozdravljam i zelim laku noc.

Ako se predomislis,moja ponuda stoji.Stizu sutra oko podne.Eno gas samo tuce.Sad sam bio u objektu.Trenutno je 29 stepeni.:cool:

Dobro jutro drustvance. SAMA hvala ti druze na ljubaznoj ponudi, bilo bi mi drago da se i licno upoznamo ali za 30 pilica da idem do pazove....neki drugi put.

Bar dan vredni zivinari i ostali.Lep dan za stemovanje i gipsanje kablova.:osmeh:Evo me na dorucku,pa nastavak.

@necapile

Pa neka ti pojasni Bobanvrb, zna covek dosta o mob. telefonima. Samo ako si spretan kao ja bolje ga odmah nosi u servis. Ja sam moj po uputstvima rastavio i onda ga odneo u servis da sastave.
:haha:

Duško tebe jedino može Rasim da spasi,zbog prirode tvog problema sa smajlijima koji je socijalnog karaktera..Znaš onu Rasime spasime,gde god je gusto ide Rasim:haha:
Javio se neca ali stvarno neznam šta može da mu bude sa tel.sem podešavanja interneta.:sta:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh