Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moguce je. Ne mogu sada da idem traziti imam negde njihovu brosuru proizvoda pa verovatno tamo pise.
Neznam kakvog li su kvaliteta? Malo mi je cena jaca izgleda.

Moras ostaviti lufta za vremenske intervale i paljenja i gasenja.Oni variraju od godisnjeg doba ili kolicine amonijaka u objektu.Naravno zavisi i od starosti pilica.Moji nekad rade non stop.Samo palim trci,cetvrti itd.Nekad se pale na svakih 10 minuta i odrade 20 sekundi.To jednostavno mora da se steluje u zavisnosti od potrebe.Inace Kovilj sigurno ima pilica svojih od sredine januara,ali verovatno ne voze za Rumu zbog manjeg interesovanja.Od sredine januara pocinje sezona za vece tovljace,a to u februaru je za domacinstva.
Inace spram moje cene od 35 si ti jos super prosao.Tu je i procenat apoteke,a ja navodno idem direktno i plus kolicina.
Da zaboravio sam da uskladis i protok ventilatora.Jasno je da onaj vecek protoka treba manje da radi i obrnuto.Moji su razliciti od objekta do objekta i variraju od 2500m3 do 9500m3. PS Kad cu ja dobiti moje nevidljivo parce.:haha:Eto prilike da zalijemo.:ppozdrav:

:ppozdrav:
Cena je direktno u njihovoj radnji u Rumi gde se prodaje i samo njihova hrana za sve vrste stoke.

Au, sto se tice ovih ventilatora. Pa to malo i komplikovano.:sta:

Oskudevam sada trenutno u autu. Nemam ga. Cim pribavim neki prevoz dolazim do tebe da vidim to kako radi i donosim ti deo od nevidljivog. Puno bre hoce ovi da naplate iz CITY-EXPRESA da ti saljem preko njih.:haha:
:ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav:
Mogao si ti malo navratiti do mene. Ne bi ti nista skodilo. Pa da ti pokazem sta planiram i kako. Da das i neki savet ako imas.(bezplatno naravno) Dobro de popili bi nesto.
Bitno je druzenje.

Upravo ti poslah PP.:ppozdrav:
Nesto nece da se pojavi tastatura za kucanje teksta.

Pozdravljam vas drustvo. Moram da instaliram nesto na kompu.
Laku noc vidimo se sutra a mozda i kasnije. Ko to zna. :ppozdrav:

Svi junaci nikom ponikose.:spavam:

Kada je tako odoh i ja u krevetac.

---------- Poruka napisana 23-12-11 u 07:15 ---------- Prethodna poruka je 22-12-11 at 23:37 ----------

Pomoz Bog junaci!

Evo mene.Sad sam usao u kucu.Ceo dan nesto radio_Osecam se kao prebijeni promrzli ker.Stigla danas i izolacija.Nisam jos ni struju zavrsio,a stigao mi drugi posao.Za budalu uvek ima posla.::lose::

Evo i mene, ako to nesto znaci.::namigivanje::

---------- Poruka napisana u 23:10 ---------- Prethodna poruka je at 20:24 ----------

Drustvo ja Vas pozdravljam i zelim laku i prijatnu noc.

Jeste kao ja na primer.:haha:I jedno i drugo. :haha:
Dobar dan drustvo.:ppozdrav:
Sta je ovo? Nikoga na forumu. Sinulo sunce i svi se posla latili.
Ako, ako treba tako.
Evo i ja zavrsio sad ciscenje od pilica. Moze druga tura. Pilica! Dosta je pica, po jedno pa nazad na arbajt.:haha:

Dobar dan drustvo, evo tek sada stigoh d se javim. Sto kaze SAMA: "Budala uvek nadje sebi posla".

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh