Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tamo pred kraj sledeceg meseca doci ce tvojih 5 ali ne minuta nego 5 sati. Ima druze da slavimo sa tobom, samo lagano ili kako se kaze poloco.

Ja sam tu disam,ni za disam nisam.:haha:Eto prilike da se vidimo.Samo gledajte da sve zapamtite.Na mene ne racunajte.:haha:

Dobro vece i tebi druze.
:ppozdrav:

---------- Poruka napisana u 19:01 ---------- Prethodna poruka je at 19:00 ----------

Jel vidis gde je postavio smajli, a gledaj ovaj sa Formaxa.

Ti definitivno moraš da porazgovaraš sa svojim smajlijima i dogovorite se o nastavku saradnje u obostranu korist.Verovatno si ih nečim uvredio.Mozda nedovoljno platio a moguće je da su ljuti i zbog dovođenja smajlija sa drugog foruma.Konkurencija.:sjasi:

Dule manje se smej i resio si problem.:haha:Meni stoji tamo di ga stavim.Samo ga retko stavljam.:haha:

Imaš dve opcije.Za svaki rad smajlija da ih platiš po minimalnoj ceni rada ili napraviš sistematizaciju i otpustiš sve smajlije a otpremninu im isplatiš od stečajne mase::novac::

Neće mene ta sreća.
Deset puta sam pisao i brisao reč sreća,ne umem ni da je napišem:haha:

Pa to sada u srbiji zna svaki radnik.Bolje znamo radničko pravo nego pravnici.Ladno mogu da dam ispit na pravnom.

Da dodam na ovu temu
Naslov je bitan

Drzi se ti firme Bobane. Pare od otpremnine se brzo potrose, a onda kuku meni, nema posla a nema ni novaca. Znam da od firme nema bas puno vajde, ali ipak.

Nekome se sreca pise i sa tri slova.:haha:Jednostavno KES::novac::.:haha:Ono jeste jedan od uslova,al daleko da je presudan.Ti si se recimo obradovao kad ti se krava otelila,a jos vise kad si tele unovcio.:haha:
Sala druze ziveo ti meni.:ppozdrav:

Sama a ono između?.Radovao sam se ja kad sam morao i noću da ustajem da ga puštam.:haha:
ma radim ja nije neka plata.Mora se,deca mala.

Ja malo okasnio. :ppozdrav: Dobro vece drustvo. :ppozdrav:

@SAMA
Nisam jos nista resio. Od nedelje bi trebao da idem gledati cene materijala sto mi je potreban da pravim to sto sam zamislio.
Mada imam neko resenje. Malo drugacije ali mislim da ce funkcionisati. Samo ako bi mi rekao na koje intervale vremenske se pale kod tebe ventilatori. Koliko prodje vremena od ukljucivanja do ukljucivanja i koliko vremena rade.

Danas sam se informisao za pilice. Da se ubaci nova tura. Nasao sam u Rumi po 38 din. pilici iz Malog Idjosa. Od farme i mesaone. E sada odakle su tacno dali oni imaju njihovu ink. stanicu nebih znao. Apoteka u selu koja nabavlja iz Kovilja nema do prvog petka u februaru mesecu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh