Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni stizu 26.12 navodno iz Kovilja.E sad odakle su i kakvi su,ce da vidimo.Cena je malo zesca 35 i mirisi mi na preprodaju.

Ne vredi lupati glavu, kod nas je 90% šverc-komerc.Nego idemo polako u zimsku noć [video=youtube_share;lZKWA4FEffQ]http://youtu.be/lZKWA4FEffQ[/video]

E vala svaka ti je na mestu.Probao ja da lupam glavu,al nista ne resava,samo pogorsava.Boli glava.U to ime ziveli i udrimo brigu na veselje.:ppozdrav::veseljak:::ppozdrav:

Ovi moji mi rekli da ni taj iz Kovilja nema svoje pilice sada. Ime ne smem da pominjem zbog reklame, i da ce oni koji imaju sada pilice za prodaju imati zaradu po piletu i do 10 din. Mojima dobavljacima su nudili pilice iz Bosne i oni nisu hteli da uzmu kao zbog rizika. Sutra cu znati cenu ovih iz Djurdjeva.

Manji je problem cena.Samo da oni valjaju.Najveca sreca je kad svi zarade i kad su svi zadovoljni.Na zalost cesto se desava da jedan u lancu zaradi,a ostali da ne lajem.S jedne strane me tesi,ako nema mnogo useljavanja,nece biti mnogo ni za prodaju,a to je prilika za sebe.Ne vredi o tome lupati glavu.

Nije ni meni toliko bitna ta cena, samo da ne gubim u kontinuitetu. Taman sam musterije navadio na dve nedelje da koljem.

I da nam je lako moramo da kukamo, da svi misle kako se mi patimo i radimo. Salim se, doduse ja imam toga malo a i ako uleti skart tura procice nekako. Ali ovi veliki kada ih odvale nije bas svejedno.

Drug sremac ima dobre objekte...(ventilacija,grejanje,zalivanje) mogao bi zimi izbaciti turu gandže,da popravi prosek.Neće biti sumnjiv,svi znaju da se pati sa živinom...:ppozdrav:

Take stvari samo na PP:haha:
Ma bas me briga za sve.Misli su mi na drugoj strani.Supruga mi dobila uput.Sutra ulazi u deveti.To je naj bitnije.Pilica ce biti,vala i cene,ali to nije smisao zivota.

@SAMA

Nemoj da si mi nervozan, kao da ces se ti poradjati. Bice to sve u redu, samo neka ide svojim tokom.

Nemoj da prenosis nervozu na suprugu, kada te uhvati idi malo do pilica pa se ispricaj sa njima.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh