Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ti to bas zaginuo.:haha:Jel ti svaja toliko draga,paprikas bio dobar ili ti bila zvaka na stolici,pa nisi mogao ustati? :haha:

Dobar paprikas, svaja je majstor za te stvari, a i nismo se odredjeno vreme videli pa prica, znas kako to vec ide.

Ma znam.Svaja je svaja.Sa njom uvek ima sta da se prica.Pogotovo kad je se zazelis.:haha:
Da ne skrecemo s teme.Jel svaja hrani pilice ili curice?:haha:

Ne bavi se ona tim stvarima. Imala je prodavnicu obuce u ono vreme dok nije bilo pdv-a. Ustvari radili su kratko i sa pdv ali nisu mogli da izdrze.

"Budala se uci na svojim greskama, a pametan na tudjim".Ucio sam se na svojim greskama.Kako sam sticao iskustvo,tako sam i upoznavao kolege i slusao njihove greske.Vecinu sam i sam pasirao.Tu sam se prepoznao.:haha:Inace svaja je svaja.:haha::ppozdrav:

A nama ostalima?

Sigurno da dobro jutro vazi za sve, ali u ovom chatu sam povukao na zivinare. Obavezno skoro svako jutro se javim u KR chatu. Preslo mi je u naviku ujutro kada se ulogujem da prvo u kafeu nazovem dobro jutro, pa onda redom, kao neki red je da se u kafani javim pa onda kod mojih zivinara da vidim sta ima novo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh