Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni cvetaju ruze.Istapirao sam se poprilicno,a trenutna cena losa.::lose::Idu pilici svaki dan,al kad pomislim koliko sam u njih ulozio,dodje mi da ih poubijam.Nemozes trenutno svoje pare izvuci,a prethodno potroseno.Za koji dan krecu novi turnusi,valda cu se pokrpiti.:zli:.
Dzaba kukati glava gore i posle kise mora sinuti sunce.

Ma svake godine sve lošije.Ljudi kupuju 50 grama salame, jaja na komad(dva tri),pola hleba....osiromašili smo samo tako.U mojoj ulici "najbolje" radi NARODNA KUHINJA. E... Vojvodino šta si dočekala:sta:

Dobro Vam jutro zivinari.
@vojvodjanin

E moj druze da te utesim, u mojoj radnji juce broj musterija 0, dnevni izvestaj 0,00. Dobro kod mene je mrtva sezona, ali radnja se mora drzati otvorena a to su samo cisti gubici. Verujem u ono Samino "Posle kise mora doci sunce". Vidis dokle je doslo da cekamo penzije da napravimo pazar, a gospoda iz por. uprave samo traze svoje i to sa zateznim kamatama ako na vreme nije placeno. Gospodja iz por. uprave mi je rekla da naj bolje prolaze lopovi.

Uvek bilo i bice.Al sta vredi kad nismo svi rodjeni za lopove.:haha:
Sto je najgore u ovoj drzavi postoje legalni i ne legalni lopovluk.Jedan je zakonom zasticen,a ovaj drugi upraznjava buranija,koja pada za primer.Zato bolje biti miran i nadati se boljim danima.

Da ne odemo u off, ali bojim se da je mracni tunel u kojem smo trenutno jako, jako dugacak, i da se izlaz iz njega jos ne nazire nazalost.

Bio kod svaje na paprikas od svinjokolja, pa kada dosli kuci hajd da vidim sta se desava.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh