Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi put nisam znao sta me ceka.E sad kad se setim grceva,zubica,vakcinacija....Pa sta mislis zasto zidam onaj kokosinjac.Ima tamo i jedna pomocna prostorija 3,5 sa 3,5.Taman za kanabe i :spavam:
Idem da si obidjem stado ,pa :spavam:Pozdrav.

Sve je to lepo i od Boga dato. Seti se samo kada pocnu da progovaraju, tih reci i smeha.:osmeh:

U pravu sin druze 100%, a sada stvarno laka noc.

---------- Poruka napisana 08-12-11 u 07:05 ---------- Prethodna poruka je 07-12-11 at 23:08 ----------

Dobro jutro, hajmo ustajanje, pilici vec gladni.

I ovde kiša, zaladilo po malo.

---------- Poruka napisana u 10:51 ---------- Prethodna poruka je at 09:43 ----------

Sad sam utrčavao u kuću kolika je oluja počela.

E nisu ono zakazali ventilatori vec elektronika.::jako_besan::Ista ta od onda fercera bez ikakve popravke.Jednostavno zaglupi.Samo biti paziti da alarm ne bude iskljucen.:haha:
Ovo je za novi objekat.Elektroniku treba da sklapam ovih dana.::lose::

Nisam ja toga zeljan.Radim ja to s vremena na vreme.Radim kao elektronicar,automaticar,elektricar,vodovodzija,mlinar,ekonomista,a ponajvise kao fizikalac.:haha:Zamisli nekog kvara u pola noci i treba nekog zvati.To je sve hitno.Jednom sam pasirao da idem na Ljukovo u 2 nocu po lezajeve za mlin.Srecom imam coveka za u pola noci.Kupio sam polovan,pa do tada nisam znao koji su.Morao sam prvo rasturiti.Posle sam imao u rezervi.
Jednom sam uvece dosipao vodu u sistem pojenja i tap ,ode kuglicasti ventil.Ne mogu da zatvorim vodu.Malo je prelilo bure dok nisam zatvorio drugi ventil.Ima toga ihaha.Mogao bi pisati danima.Covek ne moze ni da pomisli kakve gluposti mogu da se dese.Moras biti na sve spreman.
Imam cak i ono svetlo sto ide na glavu,kad cackam po mraku.:haha:

Znaci devojka za sve.:haha: To svetlo ce ti valjati u nocnom pecanju, samo pazi da te ne poznaju.:haha:

Dobro je i za sto bi rekli Sremci zecove :haha:Trebo bi da nadjem za hvatanje pilica sa crvenim ili plavim svetlom.:haha:
Dobro jutro zivinari i ostali.:osmeh:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh