Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drs se Dule.Stara si ti kajla.Doakaces ti njima vec nekako.A za familiju se ne sekiraj.Dok privredjujemo vise nego sto sami potrosimo trpece nas.:haha:
Bobane ne ulazim u tvoje intimne odnose sa zenom,al ja od moje nemam vajde.Bio ja na krevetu,u krevetu ili na lusteru isto mi se vata.::lose::E muke moje niko ne zna.:haha:

Ma ne mogu oni meni bas Bog zna sta. Ono sto mora da se plati platicu, al znas ono... da se rastegne sto duze. Nekako mi se pare u njihove ruke ne daju, to ti je kao da ih u hladni Dunav bacis.

Ne dirajte gospodje, kakvi smo dobro nas i trpe.

Smislja kako da nadoknadi stetu.Jadan on.Pa zamisli da dodje kuci bez pazara,pa da ga zena izbaci na ulicu.Di bas sad da idu oca im, na ovu ladnocu.:haha:
Dule i ti si mene tesio kad sam imao stete.Udri brigu na veselje.Ne moze se tu nista.Vlas je vlas.

Ma tu sam, nego sam gledao u temi "Kako sam stekao imovinu" sta pisu ljudi. Nisam u brigi zbog poreske uprave, ono sto se mora i nije tesko, al jede me ono: "Nit orali nit kopali a uzeli lovu".

To si u pravu.I di bas od tebe.Sigurno bi ti bilo lakse da su uzeli od nekog drugog.:haha:
E moj Dule sapatnice,znas ti vrlo dobro da oni uzimaju i sakom i kapom i to svaki dan.

I to sve objasne tako da to ispadne da rade za moje dobro. Opasno skolovani ljudi, kanda su isli u skolu bas da pomazu narodu.:haha:

Ma da i jos ono to kostaaaa,al za tebe posto smo dobri neka kaznica,koja nece bitnije popuniti budzet.E sad koliku rupu pravi u budzetu zalosnog vlasnika,to nije bitno.

Nego ljudi gde nam je @vojvodjanin, da nije dobio onim pastirskim stapom, il nema pristup kompu?:haha:

Pa ja kada bih izgubio (zapio) pazar ne bih smeo ni da pridjem kuci, nego kako da pomazemo coveku ako je u nevolji. Drug nam je.

Nista onda idemo na salas,a on kad god dosao dobro dosao.:haha:Bas njega briga on ima gde i da ode,a sta bi mi u toj situaciji.Prijatno klupa i parkic.:haha:

Pa ja imam 105 kg pa ne bi mnogo zuljalo, ali kako bi ti prosao na klupi.:haha: Nego odoh ja dok je jos slobadan moj krevetac, hajd laka Vam noc.

Nemam toliko,al imam 90kg na 182 visine.Ima i kod mene materijala.Jos kad bi bilo nesto da se podmetne,zuljanje nije problem.Nego ladnooo.:haha:

Nego druze jel se ti pripremas na ljuljuskanje, jos malo pa ce biti "Eno ga place, hajde ti meni se oci sklapaju."

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh