Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam onda u prednosti.Moj nije nikad ni sviro,a nemam ni harmoniku.Al zato brzo trcim.:haha:

Ako Bog i slobodno vreme jednoga dana i dozvole da se skupimo kod @vojvodjanin na salasu, misli a i siguran sam da ce to biti jedno lepo druzenje koje ce se pamtiti samo po lepim uspomenama.:ppozdrav:

Apsolutno se slazem i iskreno nadam.Trebali bi naci nekog harmonikasa ili tamburasa i naravno stap o klin.:haha::ppozdrav:
Za pocetak ja vas pozdravljam i zelim laku noc.

Ako Bog i slobodno vreme jednoga dana i dozvole da se skupimo kod @vojvodjanin na salasu, misli a i siguran sam da ce to biti jedno lepo druzenje koje ce se pamtiti samo po lepim uspomenama.:ppozdrav:

To su prave stvari.....ali nažalost zbog trke za prokletim dinarom ljudi se sve manje druže.Valjda će mo uspeti pa makar jedan dan ako ne može više.:ppozdrav:

Odoh ja da sanjam bele salase u Vojvodjanskoj ravnici, a Vama zelim lepu i mirnu noc.:ppozdrav:

Evo mene jos malkice.Moram da potvrdim koleginu izjavu.Nasi preci nisu imali telefone,internete ,televizore i ostale savremene alatke.Zato su ziveli opustenije,manje stresno,druzili se,kartali,pevali,pili i sta vec jos.::super:::veseljak::
Dokle ce nas odvesti ova tehnika:sta: itrka za prokletim novcem.

Evo mene jos malkice.Moram da potvrdim koleginu izjavu.Nasi preci nisu imali telefone,internete ,televizore i ostale savremene alatke.Zato su ziveli opustenije,manje stresno,druzili se,kartali,pevali,pili i sta vec jos.::super:::veseljak::
Dokle ce nas odvesti ova tehnika:sta: itrka za prokletim novcem.

Samo ćemo neke boleštine zaraditi.Mladi ljudi padaju k"o muve...sve je to od stresa i trčanja za "boljim i "većim".

Dusko jedno 500 metara od moje kancelarije (supe) ima silosi na kojima su antene provajdera za internet ali dzaba kad sam u mrtvom uglu za signal nosio sam lap top da probam da se nakacim ali nevredi slab signal za konekciju, letos sam se penjao i na kamaru ni to nepomaze a planine nevolem volim da mi je ravno pod nogama :haha:

Dobro jutro svima.
@ Mladi coban
Imaš da kupiš usmerene antene za WiFi sa kojom ćeš vrlo verovatno moći da se nakačiš koštaju oko 20-30e, probaj negde da pozajmiš da vidiš da li radi pa onda kupi.

Upravo zavrsio mesanje koncentrata.Prisutan do daljnjeg.:osmeh:Dok se drukcije ne naredi.:haha:

Nece , fini su oni sa njim jos im treba, on je jos upotrebljiv nije dotrajao kao ja.:haha:

E da je to.:osmeh:Mars kod pilica........kuco moja.Jbg lepse zvuci od dzukelo.::namigivanje::
:haha::haha::haha: A pazi Duleta sto se prepozno.::000::Au jel to i nas ceka kad budemo u tvojim godinama?

Ma Dule sam sebe ujeda danaske. Gadno me kecaju ovi iz poreske uprave, ali na muci se poznaju junaci.

Sama ja sam namerno stavio marš u krevet.Mene zena tamo retko viđa.Nebi me poslala u kokošar ma nema tih para.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh