Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel vidis SAMA sa kakvim se pred znanjem ide u kafanu, to jest odgajaju koke nosilje.:haha::ppozdrav::ppozdrav:

Meni je burazer fasovao mononukleozu.:osmeh: Dule verovatno zna sta je to.Pojede mu dobar deo jetre.Posle lecenja i restriktivne ishrane,surutka i jetra ki nova.Eno ga sad drzi kafanu i radi sa okorelim alkoholicarima.Zato je i nasem Branku idol.:haha:Obecao mi je da ce ga voditi kuci,al nikako.Izvinjavam se za :off_topic:.Prica je bila o regeneraciji jetre.Popijes gajbu piva i casu surutke.Samo ne ide surutka posle piva.::namigivanje::

Danju uvek nekog ima pa ne mozes da ucis zato sam ucio nocu :D

---------- Poruka napisana u 21:40 ---------- Prethodna poruka je at 21:37 ----------

Druze infektivnu mononukleozu izaziva epstajn barov virus nema veze sa alkoholom :D

Au braco sto sam ucio, umal da budem vukovac. Hteo ja i na vise skole al mi moji ne dadose, kazu:"Propasce nam dete od ucenja,pa nit cemo imati dete nit naucnika".:haha:

Narode vreme je za spavanje, a i krevetac mi je nervozan bez mene. Ja Vas pozdravljam i zelim mirnu i prijatnu noc, zivi i zdravi bili.

Hahahaha tako i ja kad preteram sutra glava kida i kad pomirisnem pivo dodje mi da povra.... a nakon 2-3 dana sve normalno :ppozdrav:

Zato ja kad preteram sa pivom stavim flasu od 2l sa vodom pored kreveta i ostatak noci na silu ispijem makar litar vode i poprilicno mi je ujutru cisto u glavi.

Meni je cisto u glavi,a prljavo u lavoru.:osmeh: Kad preteram s picem sanjam vodopade,kakvi da pijem vodu na silu.:haha:
PS Nadam se da ovo deca ne citaju,nije bas poucno.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh