Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad me upravo zena nagovara da utovimo 5-6 curki.Ja nesto nisam rad ali izgleda da ce me ubediti.Jednom sam drzao i nisam bas nesto bio zadovoljan.Dobro sam odgajio ali dugo mi 6meseciza drzanje...

Dobar dan, a ja tek pre desetak minuta. Dezinfikovao formaldehidom zivinarnike. Mal se nisam ugusio.:osmeh:

Nismo imali srece ovaj put.:osmeh: Sala naravno.Nije uopste zgodno.I ja sam skoro poceo da trnem.Mislio sam da je bilo sto je bilo.A kad udahnes svezeg vazduha joj milineeeee.Da si ti nama Dule ziv i zdrav.:ppozdrav:

Dule je stara garda,tesko da njemu moze da naudi neko dezinfekciono sredstvo,samo neophodno je posle dezinfekcije zivinarnika dezinfikovati i grlo ::vino:::ppozdrav:

Nema njemu smrta bez glogova kolca i zenine ruke.:haha:U tim godinama je coveku naj bitnije da zeni ne protivreci,jer je na spavanju najtanji.:haha::ppozdrav:

Nema njemu smrta bez glogova kolca i zenine ruke.:haha:U tim godinama je coveku naj bitnije da zeni ne protivreci,jer je na spavanju najtanji.:haha::ppozdrav:
Dobro jutro zivinari. Moj druze statistika pokazuje da sto se tice zenine ruke (koja radi o muzevljevoj glavi),najcesce se u njoj nadje pegla,pa onda sekira od 4kg,ponekad i supica zna da bude fatalna...:haha::haha:

Pozdrav drustvo. Danaske moramo biti dobri i fini prema damama, a vec sutra Jovo nanovo.
Oguglao sam ja na formalin jos u laboratoriji dok sam radio u bolnici, samo proslo je vec dosta vremena od toga. Pa formaldehid se koristio kao baza (osnova) za pravljenje bojnih otrova u I svetskom ratu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh