mindjušar
Član
Kontra okretao falceve od elemenata cevi u odžakuKod mene je takođe odžak iz elemenata i nema nikakvih problema.Ne zna se šta je čišćenje.Kod tebe je Robi neko z.stvar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kontra okretao falceve od elemenata cevi u odžakuKod mene je takođe odžak iz elemenata i nema nikakvih problema.Ne zna se šta je čišćenje.Kod tebe je Robi neko z.stvar.
Jest a kud će višak kad se termostatski ventili zatvore
Nemoj ni pokusavati istopices je.Zezam malo ,neg sto sam na vasaru prosle godine natrefio cetku za solidu pljosnata zicana sa jakom drskom ko pravljena za nju,Bila neka bagatela 500/600 dinara,sad mi zao sto nisam kupio vise,ma ocisti pec u momentu.Jel verujete da ja još nisam probao da ložim ugalj u moj kotao?Imam 4t u šupi već tri godine a grama u kotao nisam ubacio.
Jest a kud će višak kad se termostatski ventili zatvore
1kw-5-7m2-u zavisnosti od izolacije,visine,strane sveta itd.itd.Te računice po m2 ne piju vodu.Mora se računati kubikaža prostorija u m3.Meni je u prizemlju visina prostorija 2,1m a na spratu 2,5m.**greška i oko a na istu m2 površinu.