Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Vi na ove cene planirate djubrivo za jesenju setvu, svaka vam cast ili imate toliko dobre prinose ili ne živite samo od poljoprivrede, ovde kod mene psenica je bila 18din na dva otkupna mesta i to isplata kada dodjete na red, nista nisam prodao sve ostalo kuci tako da i ove jeseni ide bez npk. Ovde je u prolece npk3x16 bila 72din/kg a sada nisam pitao, map trenutno nema da se nadje u okolini niti neka formulacija sa vise P

Ja sam ove godine imao bolji prinos bez osnovnog nego prosle godine kada sam bacao map, ove godine sam prvi put sejao avenu 1 hektar i rodila je 7,5t/h tako da icice ove godien na vise od 50% površine ona

Ne znam, mozda imas neku specificnu zemlju ali kod mene bi sigurno bila bolja ako bi dodatno dobila djubrivo pred setvu.. Bolje se razvije biljka, dobro pripremi za zimu, u prolece cim krene temperatura gore krece odmah nema da boluje i da pokusava da se bokori, te faze je odradila na vreme..

Inace, NP 5:30 72 dinara u zadruzi Mihajlovac BB 600kg, zvao na jos 2 mesta nema ga.. :(

Ne znam, mozda imas neku specificnu zemlju ali kod mene bi sigurno bila bolja ako bi dodatno dobila djubrivo pred setvu.. Bolje se razvije biljka, dobro pripremi za zimu, u prolece cim krene temperatura gore krece odmah nema da boluje i da pokusava da se bokori, te faze je odradila na vreme..

Inace, NP 5:30 72 dinara u zadruzi Mihajlovac BB 600kg, zvao na jos 2 mesta nema ga.. :(
I ja bih uzeo tu formulaciju ali je nema, samo 2024 je bilo mapa12:52 na jedno mesto i to je bio 120din kg , prosle godine kada sam pitao rek’o je da nece porucivati jer je velika cena niko nece da kupuje

Ovde 70
i 3x15 je 70, Urea BB 70 din
El u megakomerc nema NP ?

Nazad
Vrh