Kupovao sam ga prosle godine u Rumi, sad nemaju. Zvacu sutra redom, mislim da imaju u Zedniku.Ту формулацију сам виђао у Босни, код нас не.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupovao sam ga prosle godine u Rumi, sad nemaju. Zvacu sutra redom, mislim da imaju u Zedniku.Ту формулацију сам виђао у Босни, код нас не.
Bio u njihovom magacinu u petak i nisam video da imaju ali zovni.Zvacu sutra redom, mislim da imaju u Zedniku.
Cena ide dole?Urea u slobodnom padu.
Jeste upravu si ali onaj sto prodaje gleda da proda da ne ostane,pa.kako ne ide prodaja nudi jeftinije.Ko ce da je kupi kupice je svakako.
Niko nece biti tipa za 57 ne djubri, za 53 ce da kupuje.
Na zalost verovatno je tako, ako ne i vise od te 3 godMa je....a ih urea, sve treba da se prepolovi od ulaganja nafta, seme, hemija, gvozdje, vestak da bi nesto ostalo na nase 15-16din kukuruz i psenica. Sto je najgore ja ne vidim narednih dve tri god da ce se nesto menjati...
U mom kraju nema, drugar ga uzimao u BiH, bacao ga po kupini i zadovoljan je.Kupovao sam ga prosle godine u Rumi, sad nemaju. Zvacu sutra redom, mislim da imaju u Zedniku.