Red je i bio.Ko nije đubrio nekoliko godina sada će mu opet trebati nekoliko godina da zemlju dotera u red.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to za kes cena?Dobio ih: urea 55, an 45
Dato za kes cena?
to je tacno ko nije bacao tad nece ni sada al mi smo 21 i 22god imali dobru susu tako daje tad bilo bas skupo bacalo se al redukovano prosle 23god rod je bio duplo bolji a i vise tako da sad je lakse dati 300kg robe sad nego u susnoj godiniTaj koji nije djubrivo zadnjih 2-3 godine zbog jakih cena djubriva nece se ni sada razbacivati. Ni cena kukuruza nije vise 35 din.
I dalje treba davati 300 kg kukuruza za 100 kg ureje.
Meni su u novembru odbili 6.5 tona kukuruza za 1 tonu đubriva koje sam uzeo u martu.Samo što uglavnom ljudi sada vraćaju jeftinu robu-rod 2023 za onu skupu ureu od pre godinu dana, 120 din je bila ako se ne varam za jesenju setvu.... Malko više od 300 kila to izađe. A treba ponovo kupovati....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ja đubrivo usejavam u trake prilikom setve i prinose imam zadovoljavajuće čak i kada je suša. Oluja je uništila kod mene 40% prinosa. A suncokret puna zmajevka 3.5 tona. Čudna godina.Sta mislis koliko ti je ta tona djubriva popravila prinos?? Ili mozda nije??
Dok god si zadovoljan prinosom djubre nije dzabe baceno.Ja đubrivo usejavam u trake prilikom setve i prinose imam zadovoljavajuće čak i kada je suša. Oluja je uništila kod mene 40% prinosa. A suncokret puna zmajevka 3.5 tona. Čudna godina.