Paracinac88
Član
pa malo neka spuste na kombajne cenu da moze narod neato da kupi
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja ipak mislim da zapadne skupe marke idu 10% dole kroz nekih godinu dvije,, možda griješim ali ovo neznam zbilja tko će kupiti....ukoliko hrana svuda padne 20% kao što je kod nasMasine nece ici ni dinara dole .
Jedna informacija. Juče je moj drugar kaparisao 6155m 97 000+pdv, rok isporuke jun mesec. Dokle god ne mogu da naprave toliko koliko se kapariše, cene neće doleja ipak mislim da zapadne skupe marke idu 10% dole kroz nekih godinu dvije,, možda griješim ali ovo neznam zbilja tko će kupiti....ukoliko hrana svuda padne 20% kao što je kod nas
jd je došao na preko 1000 eura po konjskoj snazi ako se uzme opremljeniji r model
to je m model, na opremljenijeg r-a dodaj još 25% cijenu gore. definitivno se slažem sve dok se kupuje cijena će ostati pa i blago rasti, ali ako pukne prodaja ide to dole .Jedna informacija. Juče je moj drugar kaparisao 6155m 97 000+pdv, rok isporuke jun mesec. Dokle god ne mogu da naprave toliko koliko se kapariše, cene neće dole
Da li si pitao posto je ureaDanas kupio ruski AN , na malo, džak 25kg, 85 dinara po kg...
"Sloven" - Ruma...
Mislim da nisi dobro procitao naslov.Izasla uredba,stoji 0 kao cifra za subvencije za biljnu proizvodnju
U predhodnim uredbama uvek bilo naznaceno koliko ide za biljnu prozivodnju
Ukratko
MoguceMislim da nisi dobro procitao naslov.
To kazu za neisplacene podsticaje.A za biljnu proizvodnju nemaju dugovanjaMoguce
Nadam se da sam pogresio
Ok sto znaci da nam vec novi budzet za polj. za 2023 u minusu jer su se vec ogradili da kad nestane para za ovo jednostavno ce odbijati zahteveTo kazu za neisplacene podsticaje.A za biljnu proizvodnju nemaju dugovanja
Ok sto znaci da nam vec novi budzet za polj. za 2023 u minusu jer su se vec ogradili da kad nestane para za ovo jednostavno ce odbijati zahteve
Dakle uredba za zvanicne 2023 podsticaje kako ih oni nazivaju jos nije izasla