Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

pa malo neka spuste na kombajne cenu da moze narod neato da kupi

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

ja ipak mislim da zapadne skupe marke idu 10% dole kroz nekih godinu dvije,, možda griješim ali ovo neznam zbilja tko će kupiti....ukoliko hrana svuda padne 20% kao što je kod nas
jd je došao na preko 1000 eura po konjskoj snazi ako se uzme opremljeniji r model
Jedna informacija. Juče je moj drugar kaparisao 6155m 97 000+pdv, rok isporuke jun mesec. Dokle god ne mogu da naprave toliko koliko se kapariše, cene neće dole

Jedna informacija. Juče je moj drugar kaparisao 6155m 97 000+pdv, rok isporuke jun mesec. Dokle god ne mogu da naprave toliko koliko se kapariše, cene neće dole
to je m model, na opremljenijeg r-a dodaj još 25% cijenu gore. definitivno se slažem sve dok se kupuje cijena će ostati pa i blago rasti, ali ako pukne prodaja ide to dole .

Izgleda neće više niko da vozi jeftine traktore. Kad sam počeo da vozim kamion, radio sam u firmi, imao 22god, vozio FAP 1620 sa prikolicom, sad od ovih mlađih niko neće da vozi ni Mercedesa, isto postaje i u poljoprivredi, bar u mom kraju. Kupuju se zapadni traktori ko Belarusi pre 12-13god, okrenulo se vreme. Malo je nov John Deere M, pre 10 god smo mogli da sanjamo polovnog

Nisam, iskreno, nije mi ni palo na pamet.....
Radim 1. smjenu, pobjeg'o sam s posla ranije, da stignem do Rume, rade do 16.00 a meni radno vrijeme do 15.00...
Iz Šimanovaca kući, vataj se auta, pa za Rumu...

Urea u Slovenu 84 za dve tone, nisam pitao za cenu za veće količine

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Mislim da se podsticaj po hektaru ne donosi svake godine ostaje po starom dok ne bude usvojen novi.A imaju prethodna dugovanja za druge stvari

Nije me mrzelo pa sam se vratio nekoliko godina u nazad po uredbama...svake godine se naznaci razlicita cifra koja je odredjena pod stavom---podsticaji za biljnu proizvodnju
No sve u svemu,resili smo ovo za sada

Nazad
Vrh