Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

A zašto u jesen kupovati Ureu za prihranu koja je u februaru?

Ja nikad nisam uzimao djubrivo do onog momenta kad mi treba. Možda je nekad to bila greška, ali često se pokazalo i kao dobro.
iz prostog razloga jer se pricalo da cene idu u nebesa

isto tako kao i za cene psenice,kukuruza i ostaloga

Zato sto neznas sta ce biti. Uopste se ne kajem,imao para pa kupio jeste da je sad jeftinija ali sta da je otislo jos gore onda bi se kajao sto nisam uzeo a imao pare. Ceo zivot da se kajem pa kakav je to zivot. Nevredi se osvtati na sve sta bi bilo kad bi bilo treba uzivati malo. Zivot brzo proleti

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

I opet bude 2.5 kg pšenice za 1kg uree?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

dal pametno ili nije ja uvek uzimam djubre par dana pre nego sto cu da bacim

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Zavisi, prosle godine je pred pocetak rata u Ukrajini bio nagli skok cijene djubriva, do tad je pomalo padala, ja sam tad uzeo sve jer je bilo jasno da ce poskupiti.
Ove godine cijena je u padu i nema potrebe sve odjednom uzimati, ja cu uzimati po potrebi,kad bude trebalo samo nazovem trgovca da doveze potrebnu kolicinu

A zašto u jesen kupovati Ureu za prihranu koja je u februaru?

Ja nikad nisam uzimao djubrivo do onog momenta kad mi treba. Možda je nekad to bila greška, ali često se pokazalo i kao dobro.
Ja uzeo pre par godina u decembru, ureu za sve sto mi treba za psenicu i kukuruz po 33 din. U prolece je bila oko 45....

Opšti lom na trzistu .Vele trgovci izgasirali apoteke itd ovi nakupovali...po jakim cenama.
Jbg nije svaki dan Blag dan.
Npk djurbrivo kao drzi neki cenu ili najmanji pad.
Ali mislim da i po tim cenama imace jako malu prodaju..

Trenutno 610 + pdv. Možda još malo dole može. I ja ću verovatno ove nedelje završiti pa da sam miran...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

O kojim kolicinama se ovde radi? I koja je cena na par tona? Kod mene na male kolicine nigde nama ispod 91 dinar gde god da sam pitao.

Nazad
Vrh