Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nece dok ne proda!Jbg. Oni se dogovore, oni odluce, oni neće....
A mi ne mozemo da se dogovorimo ni oko čega...
Baš me zanima dal ce neko od trgovaca prekrsiti dogovor, spustiti cenu na realno da se oslobodi svojih zaliha i krene dalje u novu trgovacku godinu
Pa uvoznika djubriva ima svega nekoliko desetina, i svi rade preko istog gazde za dozvole. I lako se dogovore. Dok mi proizvodjaci bilo cega od poljo proizvoda ima nas koliko hoces, i nista nas ne odrzava u jedinstvu. Zato rade sta hoce sa nama...Jbg. Oni se dogovore, oni odluce, oni neće....
A mi ne mozemo da se dogovorimo ni oko čega...
Baš me zanima dal ce neko od trgovaca prekrsiti dogovor, spustiti cenu na realno da se oslobodi svojih zaliha i krene dalje u novu trgovacku godinu
Urea je uplovila,barze sa 5000 tona,tako da ....ipak ima uvoza.Sad kad budem napisao ovo a bude video moj prijatelj trgovac djubrivom malo ce se ljutiti jer je informacija ne poverljiva ali nije bas za Sirije narodne mase .Ipak Cu podeliti sa vama .
Ono sto stalno sumnjamo ipak je tacno.Naime trgovci imaju puno ureje kupljene po većoj ceni i sada nece niko da sebi obara cenu a nema ko da uveze.Tako da kupovacemo po jacim cenama nego sto bi mogli i bice nam skuplja proizvodnja .
Sve mi ovde placamo skuplje .
Kako i izdrazavamo nisam pametan.
Veze su na Dunavu jake,da ume da prica,,u roman ne bi stalo,kako se na obali "trguje",ali neka,hvala.Профо свака ти дала пуно знаш са куцом обилазиш паприку а са мацом обилазиш луку ти си се изгледа добро повезо са овима на власти свака част кад умеш
Urea je uplovila,barze sa 5000 tona,tako da ....ipak ima uvoza.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока