Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Sad kad budem napisao ovo a bude video moj prijatelj trgovac djubrivom malo ce se ljutiti jer je informacija ne poverljiva ali nije bas za Sirije narodne mase .Ipak Cu podeliti sa vama .
Ono sto stalno sumnjamo ipak je tacno.Naime trgovci imaju puno ureje kupljene po većoj ceni i sada nece niko da sebi obara cenu a nema ko da uveze.Tako da kupovacemo po jacim cenama nego sto bi mogli i bice nam skuplja proizvodnja .
Sve mi ovde placamo skuplje .
Kako i izdrazavamo nisam pametan.

Jbg. Oni se dogovore, oni odluce, oni neće....
A mi ne mozemo da se dogovorimo ni oko čega...
Baš me zanima dal ce neko od trgovaca prekrsiti dogovor, spustiti cenu na realno da se oslobodi svojih zaliha i krene dalje u novu trgovacku godinu

Jbg. Oni se dogovore, oni odluce, oni neće....
A mi ne mozemo da se dogovorimo ni oko čega...
Baš me zanima dal ce neko od trgovaca prekrsiti dogovor, spustiti cenu na realno da se oslobodi svojih zaliha i krene dalje u novu trgovacku godinu
Pa uvoznika djubriva ima svega nekoliko desetina, i svi rade preko istog gazde za dozvole. I lako se dogovore. Dok mi proizvodjaci bilo cega od poljo proizvoda ima nas koliko hoces, i nista nas ne odrzava u jedinstvu. Zato rade sta hoce sa nama...

Postoji verovatnoća da ce jedna ruska firma tacnike Rusi da uvezu.
Videcemo koliko ce da budu ometeni od strane ....
Radice bez marze iz krajnje prijateljskih odnosa.

Tako je drugari slazem se sa vama.
Berza nam je najjača sa cenom u svetu!
Niko to ne komentariše?
Jbt od Pariza smo skuplji!
Kako to?Ima li neko objasnjenje.
Ja imam neko a to se vidi i po tome kako niko ne placa nista ko je robu uzeo!

Sad kad budem napisao ovo a bude video moj prijatelj trgovac djubrivom malo ce se ljutiti jer je informacija ne poverljiva ali nije bas za Sirije narodne mase .Ipak Cu podeliti sa vama .
Ono sto stalno sumnjamo ipak je tacno.Naime trgovci imaju puno ureje kupljene po većoj ceni i sada nece niko da sebi obara cenu a nema ko da uveze.Tako da kupovacemo po jacim cenama nego sto bi mogli i bice nam skuplja proizvodnja .
Sve mi ovde placamo skuplje .
Kako i izdrazavamo nisam pametan.
Urea je uplovila,barze sa 5000 tona,tako da ....ipak ima uvoza.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Bice opiranja spustanju cijena , al kako ce igra zavrsiti?
Robe ima uvezene po skupom , a ima i ko da uveze sad jeftinije al i on kalkulise dal da dovozi sad a kasnije bude jos jeftinije ?
Bice sigurno skuplje ovde pred sjetvu u odnosu na cijenu u tim nekim lukama plus prevoz to sigurno , al nece ni moci mnogo biti skuplje.

Malo je ljudi koji su ostali sa kesom da cekaju.
Ozbiljni veci su nabavljali od avgusta prosle godine do kraja zetve, dobar deo ce oci na agro rok i bas ih briga za cenu.

Профо свака ти дала пуно знаш са куцом обилазиш паприку а са мацом обилазиш луку ти си се изгледа добро повезо са овима на власти свака част кад умеш

Профо свака ти дала пуно знаш са куцом обилазиш паприку а са мацом обилазиш луку ти си се изгледа добро повезо са овима на власти свака част кад умеш
Veze su na Dunavu jake,da ume da prica,,u roman ne bi stalo,kako se na obali "trguje",ali neka,hvala.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh