Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo se odnese uzorak zemlje na analizu, pa sve bude jasnije.Farmer II je napisao(la):pa jel ima nekih prednosti taj MAP ili DAP od klasične 3x 15 NPK, ovako na oko po formuli taj MAP/DAP ne sadrži kalijum, ili grešim?
jhona DERU je napisao(la):branko a koliko je pakovanje uree kutinacke to sto si ti gledao da je jeftinije , ja sam uzimao kutinačku ureu ali džak je 40kila nije 50 kao ovi ostali sto pakuju i zato je jeftiniji džak , ako nije doslo do promena cena
sve je to ok i lepo,ali sta ako ti po analizi sleduje neka formulacija koje nema na nasem trzistu,kako se ljudi onda odlucivaju?dicki je napisao(la):Prvo se odnese uzorak zemlje na analizu, pa sve bude jasnije.
Ako imas viska kalijuma onda sej repu pa ce ona da ti izvuce visak!tarana je napisao(la):nema kombinacije koja ne može da se nađe...
pola mojih njiva je IZRAZITO deficitarno s fosforom a kalijuma ima više neko dovoljno. u poslednje 3 godine sam ih većim delom popravio.neke su dobile i po 500kg MAP-a.
ako plaćaš u kešu, ne treba ti zadruga. odeš, platiš i nosiš. fizička lica ne čekaju utovar, već tovare odmah bez obzira na red.kiraj je napisao(la):Cenovnik sam video u zadruzi . Direktor zadruge kaze da ga i ja mogu dobiti po toj ceni, normalno preko zadruge, ali moram ici po njega u fabriku.