gde,kad kurs ode za 50 para, djubrivo ode momentalno za 30%Ali mi ne živimo u svetu, mi živimo u Srbiji...
![Haha :haha: :haha:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/haha.gif)
- - - - - - - - - -
Nemoguce,ovo je kod nas pakovano 100%,da ne kazem krstenoPazi molim te, hrvati piši i ćirilicom na vrećama![]()
![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gde,kad kurs ode za 50 para, djubrivo ode momentalno za 30%Ali mi ne živimo u svetu, mi živimo u Srbiji...
Nemoguce,ovo je kod nas pakovano 100%,da ne kazem krstenoPazi molim te, hrvati piši i ćirilicom na vrećama![]()
...kod mene ako nema u tegli,ima u džačiću ....soli![]()
Kolega ze tebe onda nema jeda ti imas i soli i sta da posolis![]()
Jeftiniji je ove godine,a Vi birate placanje na mostu ili cupriji.Kan austijski 1900din
Kan Pancevo 1890din
San 1900din
Mesano 3*15 zorka 2200din(od prosle godine)
Kisela mi je zemlja,ali San mi povoljniji,ne znam sta da radim.![]()
Kod nas ga dosta koristili,blizu Bosna,dobar je to je Lukavac.Ljudi, kakav je bosanski KAN? Kod nas ga ima u ponudi.
I ja isti problem,sta da kupim,muka mi vise od ove kisele zemlje i ogranicenih djubriva.Kan austijski 1900din
Kan Pancevo 1890din
San 1900din
Kan austijski 1900din
Kan Pancevo 1890din
San 1900din
3*16 Rusko 2450din