Cene teladi

Ne nego si ti taj treci sejes kukuruz 4 godine i nisi shvatio da ces propasti
sad svi posejali psenicu jer su kako kazes bili budale zbog sejanja kukuruza,neki me osecaj muci da cemo tek ove godine biti budale :haha:

druze moj poljoprivreda ce propasti a ne ja ako nam se ukine kukuruz kao kultura na njivama....slabo ti pogled seze u daljinu ocigledno

Kod nas 900dinara muska zenska 750 , nikakvog pomaka u ceni 5 meseci ni gore ni dole , ( sem zenska sto su pojeftinila )do 150kg otkupna cena ,preko ne placaju .. Sta je pametnije prodavati zensku telad i kupovati krave recimo ,ili ostavljati telad za dalje gajenje ?Ne racunam mlecnost vec samo za sistem krava-tele ..

pa zasto mi sejemo kukuruz evo 4 godina a da si u proseku na gubitku u ovih 4 godina?
nadas se da ce biti bolje

i kako je sad bilo ko bio na gubitku sa ovom cenom bikova? jedino uginuca

de mi nadji nekog da mu stoji 30hilj evrica na racunu neiskoristenih 12meseci a da nije tajfun
Ima ih,ne boj se.

Znas onaj vic kaze ispoveda se lala popu da je jednom isao šinobusom Sombor Novi sad po ciči zimi, kaze pop ti si zbog toga veliki mucenik i svi gresi su ti oprošteni. Kad ce ti drugi Lala oče proto ja sam ti 2 puta isao šinobusom po ciči zimi Sombor Novi sad kaze popa ti si jos veci mucenik i tebi su gresi oprosteni. Kad treci Lala oče proto ja sam čak tri puta išao šinobusom Sombor Novi sad jel da da sam ja najveci mucenik kad ce ti na to popa ta nisi mucenik ti si budala.
Ovi su odma slagali popa jer su rekli da su Lale!

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Nazad
Vrh