markojx
Član
Ne nego si ti taj treci sejes kukuruz 4 godine i nisi shvatio da ces propasti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sad svi posejali psenicu jer su kako kazes bili budale zbog sejanja kukuruza,neki me osecaj muci da cemo tek ove godine biti budaleNe nego si ti taj treci sejes kukuruz 4 godine i nisi shvatio da ces propasti
Misliš da će sledeće da pukne petarda ?pa zasto mi sejemo kukuruz evo 4 godina a da si u proseku na gubitku u ovih 4 godina?
..............................................
Nece poljoprivreda propasti, ali nemamo kulturu koja bi zamenila kukuruz.Zasto bi propala ako ne sejemo kukuruz
e moj druzeZasto bi propala ako ne sejemo kukuruz
mi ulazimo u sledecu godinu sa vec ozbiljnim manjkom padavina iz oveMisliš da će sledeće da pukne petarda ?
Ima ih,ne boj se.pa zasto mi sejemo kukuruz evo 4 godina a da si u proseku na gubitku u ovih 4 godina?
nadas se da ce biti bolje
i kako je sad bilo ko bio na gubitku sa ovom cenom bikova? jedino uginuca
de mi nadji nekog da mu stoji 30hilj evrica na racunu neiskoristenih 12meseci a da nije tajfun
Ovi su odma slagali popa jer su rekli da su Lale!Znas onaj vic kaze ispoveda se lala popu da je jednom isao šinobusom Sombor Novi sad po ciči zimi, kaze pop ti si zbog toga veliki mucenik i svi gresi su ti oprošteni. Kad ce ti drugi Lala oče proto ja sam ti 2 puta isao šinobusom po ciči zimi Sombor Novi sad kaze popa ti si jos veci mucenik i tebi su gresi oprosteni. Kad treci Lala oče proto ja sam čak tri puta išao šinobusom Sombor Novi sad jel da da sam ja najveci mucenik kad ce ti na to popa ta nisi mucenik ti si budala.

kazu u Jovanjici neke kulture menjaju kukuruzNece poljoprivreda propasti, ali nemamo kulturu koja bi zamenila kukuruz.