Milan Lacarak
Član
Al bez rizika nema ni dobitka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas tako ,pogotovo sada ovi bikovi sto se prodaju i do pre 2-3 meseca po 4.1 4.2 ili 4 , ti bikovi su kao telad placani 900 eura ne 1150 , tako da bik od 600kg sa subvencijom dobija odnos 1:2.9 (bik-telad )..Al bez rizika nema ni dobitka
Pri ovim cenama teladi moze da se desi da za godinu dana kad prodas bika dobijes koliko si platio tele.
pisao vec toto neznas
pitanje koja cena ce biti za godinu dana
moguce da ni to ne bude zarada a moguce da cena bude 5.5-6 e za kg
lutrija---bitno je samo da li zelis da je igras ili ne
greska----imas pare kada prodas turu,gleda se samo da li si zaradio ili neSve si u pravu, ali moze i ovako. Masinu gledas 10 dana i imas je i sutra, a junad gledas 365 dana i na kraju mozes da nemas nista.
druze nisi u pravuSlazem se lutrija. Kazes gleda se da li si zaradio ili ne. Moze da se desi da gledas u gomilu djubreta koja ti je ostala iza njih.
U ono ratno vreme na Kosovu sam čuo izraz " MA POŠ , MA KNE “ , u prevodudruze nisi u pravu .....................................
nisi zaradio ali imas lovu za opet sledecu turu da zapocnes ......................................
pa zasto mi sejemo kukuruz evo 4 godina a da si u proseku na gubitku u ovih 4 godina?U ono ratno vreme na Kosovu sam čuo izraz " MA POŠ , MA KNE “ , u prevodu
" VODU VARI ,VODU LADI "
Mislim da najbolje opisuje situaciju koju ti objasnjas .
Postoji toliko nacina da se sačuva vrednost tih 30 000 E pa taman i da preskoči neku turu bikova za promenu .
Saceka , i na miru vremenom isprati situaciju , sagleda sve opcije pa ako se isplati nastavi a ako ne boze moj .
Zašto bi neko radio god.dana bez zarade ili sa gubitkom ?!?
i to se slazemJake su to pare i za tajFune.![]()